SVAR 5

Bor du i en herrgård? Du har ett sjukt vackert hem. Ditt rum är verkligen så vackert. Behöver lite inspiration för min 1:a på söder, sekelskifts etta på 34kv, några bra butiker?
Nej jag bor i en villa, och TACK så mycket! 🙂 Min inredning är hälften IKEA och hälften ifrån olika företag som mamma och pappa köper in från till sina butiker. Jag vet inga specifika bra inredningsbutiker men jag ser riktigt snygga skyltfönster lite överallt i Vasastan när jag åker till och från skolan!

Hur får du tid till bloggen trots all pluggning? Några tips?
Haha, det får jag inte alltid! I morse gick jag upp ca 4 timmar för tidigt för att hinna jobba med bloggen innan skolan då jag nu ikväll måste sätta mig och skriva en hel inlämning som kommer ta ett tag. Man får helt enkelt prioritera och när det är riktigt stressiga veckor får jag helt enkelt ta bloggningen som min ”belöning” så det blir alltså det jag får göra emellan och efter att jag är klar med plugget. Den här veckan är en sån vecka och jag har en lång lista med ”måstegöragrejer” för varje dag som är kvar så det är bara att stryka och försöka få klart det så fort som möjligt för att hinna med bloggen med.

Vad ska du ha för vinter jacka och vinter skor i år? ska du ha flera?
Jag ska ha min gosiga jacka ifrån River Island som jag ser ut som en liten tjockis i men det är det värt! Haha. På fötterna har jag samma skor som de andra årstiderna. Boots, boots, boots och mina Hunters med stumpor i!

Hur ofta tycker du att man behöver tvätta sitt hår, hur ofta gör du det?
För att håret ska må så bra som möjligt har jag hört att man bara ska tvätta det två gånger i veckan men det klarar inte mitt hår av utan att bli otroligt äckligt och jag har hellre fräscht än hår som mår superduper och älskar mig. 😉 Så jag tvättar mitt var tredje dag! Brukade tvätta varannan men har precis vant håret att hålla i tre!

Vad använder du för shampoo?
TRESémmes. Oslagbart!

Hur gammal tycker du att man ska vara för att börja med klackar?
Det tycker jag att man får bestämma lite själv och känna efter. Men om jag bara ska säga en ålder så säger jag väl 14/15 till vardags, men till fina tillfällen som bröllop och sånt tycker jag man kan vara hur ung som helst så länge man känner sig bekväm!

Jag har ett par jättefina svarta knästrumpor men vet inte hur jag ska matcha dom, har du några tips?
Matcha dem enkelt. Till en helsvart klänning och över ett par tunna, svarta strumpbyxor tillexempelt!

saknar du inte ditt långa hår?:)
Ibland! Men bara på bilder och sånt, i verkligheten är det otroligt skönt att inte ha det där långa trasslet hängandes.

Tips på hur man får ett plagg att funka till många olika outfits.. om du förstår vad jag menar.
Om vi tar en överdel som exempel så kan du göra på två olika sätt. Först kan du ändra på själva plagget. Låt den hänga vanligt, instoppad, stängd, öppen, knuten osv. Sedan kan du ändra på underdelen. Jeans i alla möjliga färger, leggings eller stumpbyxor, shorts, klänning/kjol. Jag har en regel när jag shoppar att om jag inte kan komma på tre outfits med plagget direkt i huvudet så får jag inte köpa det! Bland de bästa utav alla mina regler!

hur får man ett säkert mvg? eller vi har har ju A,B,C… nu, men hur gjorde du för att få dina mvg och vad är bra att göra för att få högre betyg?
Ingen väg runt. Jag pluggade så mycket jag kunde och så bra jag kunde. Ett tips är att skriva dina prov och inlämningar efter kriterierna. Då vet du spikat vilket betyg du får!

Får du aldrig ont i fötterna när du bär klackskor? Jag älskar klackar, men får alltid så galet ont i tårna. Har du något förslag på hur man kan minska smärtorna, eller är det bara att lida?
Jag får SJUKT ont i fötterna och jag fullkomligen hatar att ha ont i fötterna vilket gör att jag också ogillar klackar. Jag har dem verkligen bara för att det gör så mycket för min kropp och orden ”ska man vara fin får man lita pin” ekar konstant i mitt huvud så fort jag rör mig, haha. Ibland kan det kännas som att mitt liv går ut på att hitta sköna klackskor då det är få saker som gör mig så glad som när jag gör det! Haha. Men jag har hittat mina Vagabond-kilklackar och mina gråa ifrån Roots som är lika sköna som vanliga skor. För att göra skorna skönare kan du lägga in inlägg i dem, det är väl nog bara det som hjälper tyvärr..

vad tycker du om Torrschampoo? har du testat det och vilket tycker du är bäst? är det bra för håret?
Torrshampoo är min bästa vän! Haha. Det absolut bästa jag testat köpte jag i Chicago och det hittar jag ingen annanstans, varken i Sverige eller utomlands. Men på andra plats kommer Batistes! Bra för håret tror jag inte att det är, men det gör nog ingen större skada heller.

Var tar du alla dina outfits-bilder? En gång var du ju typ vid en bongård och en annan gång vid nån sjö..
Det är helt olika! Bondgårdsbilderna var på min morbror Christers gård och alla sjöbilder jag kan komma på nu är nog tagna här på min tomt 🙂

Favoritcitat?
Brookes (One Tree Hill) ”Bad guys lie to get in your bed and good guys lie to get in your heart”.

vad använder du för produkter i ditt hår?
Nada! Hårspray om det är något speciellt och torrshampoo när det är smutsigt och jag inte hinner tvätta det. Annars bara shampoo och balsam!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Fanny! Jag gillar verkligen dim blogg 🙂
  Har en fråga som jag skulle bli överlycklig ifall du kunde svara på, jo att jsg har läst att har/tar Panothenic Acid tabletter som ska motverka ’akne’ ? Jag är själv 12 ( snart 13 år ) och undrar ifall det är nån slags åldersgräns på dom eller fall jag också kan testa?
  Kram 🙂

  Molly 2011-11-17 22:27:04 http://www.mollyssamuelsson.blogg.se
  Svara
 • Du säger att TRESémmes schampo är så bra, på vilket sätt är det bra? För att håret blir riktigt rent och håller sig rent länge eller för att det är snällt och vårdande mot håret? För schampo som gör att håret känns superrent brukar ju sällan vara så snällt mot håret…

  Anna 2011-11-17 20:18:07
  Svara
 • Har du sjötomt? 🙂

  Julia 2011-11-17 18:15:47 http://lifeofjuliia.blogg.se
  Svara
 • När du säger att du har vant ditt hår att hålla i tre dagar utan att tvätta, vad har du gjort då? Jag försöker också vänja det men det blir fortfarande fettig på tredje dagen nu efter flera flera månader!

  E 2011-11-17 17:52:12
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Jag är fortfarande inte helt klar så tredje dagen har jag alltid i en massa torrshampoo och sätter upp det i någon snygg hästsvans eller knut! Gör du en roligare uppsättning känns det inte lika jobbigt 😉 haha

   Fanny 2011-11-17 18:18:10
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!