CHALET GIRL

Förra veckan såg jag filmen ”Chalet Girl”. Jag tyckte att den såg fruktansvärt B ut men jag tänkte att Ed Westwick ändå spelade den manliga huvudrollen, Sophia Bush hans flickvän och den är helt nyinspelad, så hur illa kunde det vara? Jo, ganska illa. Riktigt seg, förutsägbar och orealistisk film. Det enda som var bra i den var Ed och Sophia som spelade riktigt bra och det var kul att se dem i ett annat sammanhang än Gossip Girl och One Tree Hill vilket höjer det från en etta till en tvåa, men mer än det var det inte. Ingenting jag rekommenderar! Gud vad jag har blivit kräsen… haha

Chalet Girl – 1 2 3 4 5

Och NEJ jag vet att det inte är Sophia på omslaget, jag är inte dum… 😉 haha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vill ändå se den på något sätt… haha!

  Kika gärna in på min Fotoblogg, SagaPhotos 🙂

  emmelie 2011-11-17 19:45:38 http://sagaphotos.blogg.se
  Svara
 • Hej!!
  Först av allt, tack för en awesome inspiration källa! Sen nu till frågan. Kan inte du lägga upp ett inlägg/collage på hur du tycker teenage girls ska klä sig? ha det bra 🙂

  Agnesa 2011-11-17 19:38:46
  Svara
 • Hehe, det är inte sophia bush ;D kram!

  Isabelle 2011-11-17 19:20:06 http://isabellewa.blogg.se
  Svara
 • Det där är inte Sophia Bush? :S det är filicity Jones

  Linnea! 2011-11-17 19:05:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!