JACKETDAY


Jacket – Lindex, Jeans – Gina Tricot, Wedges – Scorett

Hej på er! Jag sitter här och pluggar ihjäl mig till mitt historiaprov som jag har imorgon. Jag har så otroligt mycket den här veckan så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hur många deadlines som helst den här veckan, i helgen och i början utav nästa vecka. I vanliga fall brukar jag kunna planera men nu har vi fått informationen så himla sent så allt bara ligger som en stor, jobbig, panikklump under de kommande dagarna. Det låter väl som en lovande helg? Nej, åter till folkmordet i Kambodja.

Im so stressed out! I have six deadlines in the coming days and I don’t really know how to keep up with everything. Anyway, must continue studying!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!