SVAR DEL 4

bästa sminktipset? älskar din sminkning!!
Tack! Överdriv inte. Jag har haft hur många olika vardagssminkningar som helst men jag fastnade för den enkla och har hållt fast vid den i två år nu. En snygg bas, något sött rouge och mascara. Jag tycker att det är så himla mycket finare utan en massa fokus på ögon eller läppar och istället köra på en naturlig makeup. Då blir det roligare att sminka sig till fest också om man inte ser ut som alla andra dagar!

skulle vara kul att höra din åsikt om Justin Bieber?
Jag har faktiskt ingen åsikt! Tycker att det är töntigt när folk ”hatar” en sångare/sångerska men inte kan jag säga att jag precis gillar honom heller. Man kan säga att man inte gillar musiken, men man behöver inte säga att man hatar något. Visst, jag tycker att han låter som en tjej och skulle väl kunna vara både min och Jonatans yngre bror så det där med snygg alla tjatar om vet jag väl inte, haha. Känns lite creepy med folk i min ålder… Men han sjunger bra och det är väl det som är huvudsaken!

vad tycker du om Twilight?
Jag älskade Twilight-filmerna innan jag började titta på Vampire Diaries, då började de kännas lite töntiga i jämförelse men självklart ser jag dem fortfarande och det ska bli kul att se den nya som kommer ut nu!

vilka länder har du rest till och hur många gånger har du varit i det landet?
Oooj. Jag har hunnit resa väldigt mycket i mitt liv redan så jag kan nog faktiskt inte räkna upp alla länder och verkligen inte hur många gånger. Men de länder jag kommer på nu är USA, Thailand, Malaysia, Frankrike, Spanien, Cypern, England, Västindien, Grekland, Skottland, Schweiz, Egypten, Singapore, Norge, Danmark, Italien… När det kommer till antal gånger så har jag varit i majoriteten av länderna fler än en gång och Thailand är det land jag besökt flest gånger och där har jag varit hela 8 gånger! Japp, resa är det bästa jag vet 😉

Do you have boyfriend? No? why?
No I don’t! Guess I haven’t found the right one yet 😉

Tips på hur kan man har råd att köpa snygga kläder när man lever på ett studiebidrag?
Man får helt enkelt välja: Kvalitet eller kvantitet. Vad är mest värt för dig? Antingen shoppar du superbudget och får en massa nyheter i garderoben varje månad eller så köper man ett dyrare plagg som man sedan verkligen tycker om och kommer ha ett bra tag. Men det är svårt att få det att gå runt. Innan jag tjänade pengar på bloggen så hade jag ju ett extrajobb för att annars hade jag aldrig fått ihop det så jag rekomenderar alla er som är lite äldre och som börjar gå/ går ut och så att försöka få in pengar från något annat håll också, annars går det inte alltid ihop enkelt!


Du skrev att du hade dålig hy förut och att det har blivit bättre nu. Jag får väldigt lätt finnar. Så tänkte om du kunde berätta exakt hur det gjorde för att få det bättre och vad du gjorde för ”fel” innan så du fick finnar

Jag gjorde ju inget ”fel”, det låg i mina tonårsgener! För att göra det bättre tvättade jag alltid ansiktet noga varje kväll, hade sminkprodukter som var bra för hyn och så men det som verkligen fick bort det var när jag började äta b-vitamintabletter varje morgon vilket jag fortfarande gör och när jag började äta p-piller som tog bort min mens då det alltid var vid mens jag fick en massa nya finnar. Detta med p-piller är verkligen inget jag rekommenderar om du inte verkligen behöver p-pillrerna för den ”rätta” anledningen då kroppen självklart mår bäst av att vara naturlig!

Vad kan man matcha till vinröda strumpbyxor ( färgade ) ?
Till en stor, vit stickad kofta som går ner över rumpan kanske? Eller under ett par svarta skinnshorts!

jag gillar verkligen en kille, vi känner inte varandra men vi har smsat lite innan men inte så mycket längre. hur ska jag visa att jag är intresserad få honom att gilla mig? vad är dina knep för att få en kille på fall?
Ja det första du måste göra är ju självklart att höra av dig så att ni får upp kontakten igen! Jag är egentligen fel person att fråga det här då jag har en massa dumma regler för mig som visserligen fungerar väldigt bra men som också långsamt driver en till vansinne, hahaha. Men klassikern ”Spela svårfångad” fungerar i nästan alla gånger, tyvärr, för gud så tråkigt och jobbigt det är! Så, regel nummer ett: Var aldrig för på. Var trevlig, rolig och intresserad men inte FÖR intresserad. Om ni smsar, och det är dags för dig att för fjärde gången i rad vara den som byter samtalsämne igenom att fråga någonting för att konversationen inte ska dö ut, strunta hellre i att svara. Det kommer göra honom tusen gånger mer intresserad än om du kommer med den där fjärde frågan, återigen, TYVÄRR.

En annan dum (VÄLDIGT DUM) regel jag har är ”höra-av-mig-regeln”. Max två gånger i rad säger den, sedan väntar jag på att han hör av sig oavsett vad. Hör han av sig? Då är det lungt. Då vill han prata med dig med! Hör han inte av sig? Då får du bestämma om han är värd att man släpper sin stolthet för lite och hör av dig igen eller så struntar du bara i honom då kan uppenbarligen inte är lika intresserad som dig (Japp, det svider till rejält) men då kan du istället hitta en annan kille som förmodligen passar dig mycket, mycket bättre! Ja, det blev nog det längsta frågestundssvaret någonsin och jag vet inte ens om jag kom någonstans då jag egentligen inte vill att ni ska få samma hjärnspöksregler som mig men då jag så gott som lever efter det här är det svårt att låta bli.. haha. MEN, om du känner för det så är det bara att köra på. Hör av dig, var trevlig, föreslå att ni ska ses. Blir han inte intresserad och behöver hela spelgrejen för att bli intresserad så är han inte värd dig ändå!

Jag ska välja gymnasium nu efter jul, och bor en timma utanför Göteborg. Det finns ett lokalt gymnasium som jag funderar på att välja (har alla program och är ett väldigt tryggt val. Tar bara tio minuter att komma dit med buss) och så funderar jag också på en liten friskola i Göteborg som arbetar med case (dock tar det en timma att komma dit för mig) vilket jag tycker verkar väldigt roligt. Jag är studiemotiverad och har högsta betyg i nästan alla ämnen men jag har aldrig behövt pendla till skolan förut. Och jag är orolig om det verkligen kommer vara värt att sitta på bussar, spårvagnar och tåg i två timmar varenda dag för att ta sig till och från skolan. Men det som jag undrar är hur lång tid det tar för dig att ta dig in till Jensen och varför du valde det? Fanns det andra alternativ som var närmare?
Hejsan! Jag har ungefär samma längd som dig till skolan. En timme dit och en timme hem. Men vet du vad? Det är så himla värt det! Jag tycker min skola är jättebra och jag har aldrig ångrat att jag valde den även fast det finns en massa skolor närmare. Hellre tre år på en superbra skola en bit bort än en vanlig, tråkigare skola nära. En annan fördel med att du går i skolan längre bort är att du kommer träffa en massa nya människor och få en massa nya vänner!

Hur kan man göra för att få mer läsare på bloggen?
Det dom flesta gör när dom vill bli stora är att dom kollar in inläggen hos en större bloggare och försöker göra liknande. FEL FEL FEL. Den bloggen finns ju redan och är stor, varför skulle någon vilja läsa en till? Så det krävs en massa fantasi och nya idéer, försök ta reda på vad läsarna tycker mest om eller tolka utifrån kommentarer och det viktigaste av allt: Det SKA vara roligt. Det är faktiskt sant. Det lyser igenom om du bloggar bara för att så du kan inte börja blogga bara för att bli känd om du inte brinner för skrivandet eller det du skriver om, då finns det andra vägar att ta.

Vad/vilket är ditt favoritplagg?
Just nu är det min ”lilla svarta” från Inlovewithfashion. Den åker på både i skolan och på fest!

Har du sett Brokeback Mountain? (hehe, min favoritfilm och dessutom så är jag besatt och har en JÄTTESTOR crush på Heath Ledger som är huvudrollsinnehavare i den filmen…)
Nej jag har faktiskt inte gjort det. Väldigt konstigt då jag också kan stirra på Heath Ledger i timmar. Får ta och ta tag i det!

accepterar du folk du inte känner på facebook?
Nepp.

vilka är dina drömresemål?
Jag har ju en massa favoriter ibland de platser jag redan varit på men sådana jag vill besöka som jag INTE varit på är Rom, Los Angeles och Peking!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • kan man äta p-piller bara för att bli av med mensen? 🙂 är det dåligt?

  Malin 2011-11-17 16:41:49
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Klart man KAN men kroppen mår ju mycket bättre utav att man inte gör det. Man har ju mens utav en anledning, om kroppen inte behövde ha den skulle man inte ha den!

   Fanny 2011-11-17 17:04:28
   Svara
 • Finns det någon bild där du har på dig den lilla svarta? 🙂 Gillar inte riktigt deras hemsida då klänningarna inte sitter på någon modell, vilket gör det svårt att avgöra längd, passform osv.!

  Rebecka 2011-11-15 21:51:06 http://rebeckayes.blogg.se
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Haha ja på typ varannan outfitbild den senaste tiden känns det som! 😉 Sök på ”Klänning inlovewithfashion” och ”Dress inlovewithfashion” i sökrutan längst ner i min meny så ska det nog komma upp något! 🙂

   Fanny 2011-11-15 22:01:52
   Svara
 • Hej! Jag undrar vilka sorts b-vitamin tabletter du tar? Om du kanske skulle kunna berätta vilket märke det är du köper? Och vart man kan köpa/beställa dom?
  Jag vill nämligen börja äta dom med då jag har problem med acne men jag hittar så många olika att jag inte vet vilka jag ska testa.
  Och hur många gånger om dagen äter du tabletterna?
  Jättetacksam för svar och tack för en grym blogg! 😀

  Sabina 2011-11-15 19:31:48
  Svara
  • Svar på Sabinas kommentar.

   Sök på ”b-vitamin” i sökrutan längst ner i min meny. Har nog skrivit 1040826 inlägg ungefär om det 😉

   Fanny 2011-11-15 19:33:38
   Svara
 • Reagerade lite över din Justin Bieber-kommentar. Du vet att han är 94:a va? Alltså bara ett år yngre än dig 😉

  Anna 2011-11-15 18:37:33
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Ja jag vet att han är 94a, men han ser fortfarande väldigt mycket yngre ut 😛

   Fanny 2011-11-15 18:59:52
   Svara
   • Svar på Fannys kommentar.

    Jag håller med dig fanny! Han ser verkligen ut som en liten pojke, mycket yngre än vad han är. Men han gör bra låtar! 😀

    Ella 2011-11-15 19:06:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!