I thought of you and where you'd gone, and the world spins madly on

Dags för ny vecka och nya tag! Jag har lite jobbiga grejer att klara av den här veckan men det känns ändå okej. Vi hörs i eftermiddag igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Fanny!
  Tänkte att du kanske kunde ta denna som en dagens fråga:)
  Jag är bjuden på halloweenfest nu på lördag och har noll inspiration på vad jag kan vara. Grejen är den att jag ska tävla hela lördagen och kommer därför lite sent på festen. Därför har jag inte mycket tid till att sminka mig och så:) Vill heller inte lägga ner för mycket pengar på utstyrseln:)
  Vad är ditt tips?:))
  Kram Clara!

  clara 2011-11-14 15:39:35
  Svara
 • vad heter låten??:)

  josefin 2011-11-14 15:32:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!