SVAR DEL 3

Ungefär hur måna läsare har du? Och vad är det högsta läsarantalet (ungefär) du har haft?
Jag har ca 10 000 sidvisningar om dagen och 10 000 unika i veckan. Det högsta läsarantalet jag haft på en dag är väl 12 000 någonting!

Hur tycker du att den perfekta julaftonen ska vara?
Mysig och liten! Jag tycker inte att man ska fira med en massa människor, speciellt inte om man inte känner alla bra. Helst firar jag med bara min familj och mormor och morfar. Sedan tycker jag att man ska göra saker tillsammans hela dagen. Spela spel, sitta och prata och så. Inte så att någon står och lagar mat, någon sitter vid datorn och någon kollar på film. I förra årets julkalender skrev jag i en lucka om min drömjul, kom till det inlägget igenom att klicka här.

Har du tänkt på en ny design eller iaf en ny header? Tycker fortfarande den är väldigt fin och enkel, men hade varit kul med en förändring nu till hösten/vintern! ♥
Hejsan! Jag har faktiskt haft en ny färdig header sedan i Juli men utav olika anledningar så har det skjutits upp på att lägga upp den!

Märkte du någon skillnad på ditt hår och dina naglar när du började äta B-vitamin eller har du alltid haft tjockt hår? För jag har hört att vissa har fått både tjockare och finare kvalitet på sitt hår och även sina naglar? Kram!
Man SKA ju få bättre hår och naglar utav B-vitamin men jag har sådan himla tur på båda fronterna med tjockt hår som växer fort och naglar som växer ännu fortare att det inte riktigt skulle kunna bli bättre. Därför har inte jag själv märkt någon skillnad men jag tror nog att det i vanliga fall gör det! 🙂

Hej! Fanny, varför ska man skaffa sig bra betyg? Vad är ditt argument? Jag har svårt att förstå varför betygen är så viktiga, ingen tycks tro att de spelar roll?
Betygen är jätteviktiga. För alla utbildningar behöver du dina betyg och för de flesta jobb, även om de inte kräver någon utbildning. Betyg används för att sålla bort personer när det kommer till att söka jobb. Så om du och en annan person söker ett jobb på H&M och är precis lika duktiga men den personen har ett gymnasiebetyg och det har inte du, kommer du sållas bort och den andra personen kommer få jobbet. Det beror ju helt på vad du vill göra med ditt liv men du kommer alltid vara otroligt begränsad, aldrig kunna utbilda dig och troligtvis inte kunna jobba med någonting du verkligen brinner för och tycker är kul. Sedan om du har ett betyg men inte bra betyg som du säger så kommer du kunna ta de flesta jobb som inte kräver någon utbildning, men då utbildningarna blir mer och mer populära så behövs det riktigt bra betyg för att komma in. Som jag och mina kompisar tillexempel har nästan uteslutande MVG i alla kurser vi tagit, men alla sitter och oroar sig för att inte komma in på de utbildningar vi vill gå sen. Igenom att göra ditt bästa och bara kämpa de få år du går i skolan kan du underlätta för dig själv livet ut.

Hur skulle du matcha en tajt svart polo tröja?
Helsvart! Till ett par svarta stuprör, svarta klackar och en svart kappa.

I’m just wondering when your school-project-product is going to be out for sale for everyone? I mean this thing that you’ll place on the wall for jewelry like necklaces, rings, earrings and stuff…I’m just waiting and I think there’s many girls out there that are looking forward buying it too!
It’s going a bit slow with the production but we have a few products in white now. We have decided to start selling them before christmas because they are the perfect christmasgift. If we don’t have our webshop going by then I will sell them here on the blog. As soon as I get mine (I want it in black) I will show you so you can see the design and everything 🙂

Vet du om din gröna ZARA -jacka finns att köpa i butik/nätet?(Både i Sverige och utomlands)
Då den såldes förra året så nej, det tror jag tyvärr inte att den gör :/

har du någonsin gjort något riiiiiktigt illa/dumt mot en vän? vad gjorde han/hon då och är ni fortfarande kompisar idag?
Jag har suttit här och tänkt och tänkt och jag tror faktiskt inte att jag har gjort det. Helt ärligt. Det känns ju som att det är en sån grej som alla gör någon gång så jag har ju säkert gjort det men jag kommer faktiskt inte på det!

din absoluta absoluta favorit outfit? =)
Ooooj vad svårt! Jag håller nog fast vid min gamla favorit ifrån sommaren 2010, tråkig som jag är!

Vilket är ditt bästa tips för att få långt hår?
Jag har skrivit ett inlägg om det här.

Vad har du för betyg?
Jag har MVG i alla kurser jag läst förutom Matte A, Engelska A, Spanska steg 3 och 4 och Rättskunskap!

Hur mycket smink har du?
Jadu, hur sätter man ett mått på det? Haha. ”Mer än jag behöver” skulle vara mitt svar.

Vilka är dina favoritaffärer?
De vanliga! H&M, Monki, BikBok, Urban Outfitters osv.

Var ska man leta efter snygga skor?
Varje gång jag går ut ifrån DNA så har jag förälskat mig i ett nytt par skor, så det är mitt tips!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Fanny! Jag måste bara rätta dig eftersom jag är nog en bättre person att fråga eftersom jag är i närmare situation(Söker arbete), Arbetsgivarna brukar aldrig be om betyg, dem skriver oftast ut det i en annons men frågar inte efter det på till exempel på en arbetsintervju. Dem vill se hur bra du är bra på prestera, hur väl bra du är på att arbeta hårt…

  Anonym 2011-11-13 17:01:26
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Självklart tror jag att det är som du säger i många fall, men ibland så behövs faktiskt betygen också som en avgörande grej. Jag vet själv att när mamma och pappa anställer folk i sina butiker så kollar de på betygen!

   Fanny 2011-11-13 17:29:15
   Svara
 • Hej Fanny! Hur har du firat din pappa på farsdag? Om ni nu firar det i din familj. Har du några bra presenttips?

  Är grymt tacksam för svar eftersom att jag är sämst på presenter och dessutom är ute i väldigt dålig tid 😉

  Lovisa 2011-11-13 15:21:45 http://lovisasvrld.blogspot.com
  Svara
 • Vad bra du svarade på betygsfrågan! 🙂

  Julia 2011-11-13 15:07:13
  Svara
 • Hur skulle du matcha en grå snake print skjorta bäst ? 🙂

  lisa 2011-11-13 14:58:22
  Svara
 • Hej Fanny! Jag går i nian nu och känner att skolan går allt sämre och sämre. Min kommande vecka kommer bli ett rent helvete, massor av prov, inlämingar osv.. Jag är till och med rädd för att mina betyg i år kommer vara sämre än vad jag hade förra året. Jag har sån himla ångest över gymnasieintagningen och allt.
  Har du något tips på hur jag ska klara mig? Eller bara någon uppmuntrande kommentar? Det skulle göra susen. Jag sitter just nu denna söndag och verkligen råpluggar. 🙁

  Kram och tack för världens bästa blogg!
  /Clara

  Clara 2011-11-13 14:53:58 http://SiClaro.devote.se
  Svara
  • Svar på Claras kommentar.

   Sänk kraven på dig själv, börjaplanera, göra det som är viktigast för stunden, betygen är en ganska så viktig del när du söker till gymnasiet, men du måste komma ihåg att du kanske inte vill arbeta med det du pluggar till när du har tagit studenten(talar av egen erfarenhet då jag redan har tagit studenten, pluggat till något som jag inte vill arbeta med osv). Sen rent allmänt så är betygen viktiga för att du ska kunna ta studenten( godkänt i alla grundämnen, matte, svenska, engelska) främst om du skulle vilja plugga vidare, komma in på utbildningen som du söker.Det viktigaste för att kunna komma in på en högskola är att du har godkänt i alla grundämnen på grund av att man fördjuper sig i dem ämnena.

   Men sedan beror det helt på vad du själv vill göra, vill du plugga vidare krävs det väldigt bra betyg som avgör om du kommer in på utbildningen men om du vill direkt börja arbeta efter studenten har det inte riktigt någon större betydelse.Så länge du arbetar hårt, gör det du ska så ska du se att det ordnar sig.

   Jämför dig inte med andra som ”råpluggar”, försök att göra det på ditt sätt, gör pluggande till något roligt.

   Kram!

   Anonym 2011-11-13 17:13:03
   Svara
 • Fint!!

  Kika gärna in på min Fotoblogg, SagaPhotos! 🙂

  Emmelie 2011-11-13 14:31:04 http://sagaphotos.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!