ÅRETS FÖRSTA JULMARKNAD


Idag har jag varit med mamma och pappa på årets första julmarknad i Steninge! Det är så himla mysigt att gå runt bland alla julsaker, dofter och musiken i bakgrunden. Vi fick med oss lite godis och några underbara teer till mig. Sedan åt vi även skinkmackor till lunch. Dom hade haft jultallrikar men det var tyvärr slut när vi kom dit.

Ikväll ska vi fira farsdag igenom att låta pappa välja film (det brukar inte hända). Men jag och mamma har lyckats få in honom på Niceville-spåret iallafall. Jag hoppas att den är superbra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Måste hålla med om att julkänslan smittar av sig, man börjar reda längta och se fram emot den! Vill börja sätta igång med dekorationerna nu! Kommer det komma upp några ”julinspirerande outfits”? (om det nu finns sådana :p haha).

  . 2011-11-14 18:34:03
  Svara
 • Övermysigt!

  Kimberly 2011-11-14 17:30:32 http://kimberlynguyen.blogg.se
  Svara
 • Så mysigt!

  My F 2011-11-13 20:41:10 http://myyfransson.blogg.se
  Svara
 • Åh, vad mysigt!
  Haha en lite random sak.. men jag tycker att din blogg är som bäst runt julen. Att du älskar julen smittar av sig.. man blir så himla glad! Haha.. nu vet du det också! Älskar din blogg Fanny! Kraaam

  Sofia 2011-11-13 19:54:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!