ASKUNGENSAGOR

A Cinderella Story, Another Cinderella Story, A Cinderella Story: Once Upon A Time

Jag tycker att askungenfilmerna är perfekta lättsmälta tjejfilmer för fredagskvällen. Jag tycker om dem som i den ordningen dem står, vilket också är i vilken ordning dom kom. Första är alltid bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hejhej! Först och främst – JAG ÄLSKAR DIN BLOGG! Läser den dagligen och får alltid massa inspiration och idéer, speciellt nu när du börjat skriva lite mer om träning osv också! Så tusen tack för det 😀 Min fråga till dig är på vilken hemsida du kollar på dessa filmer samt serier som du brukar tipsa om? Eller laddar du ner dem? 🙂 Massa kramar!

  Jacqueline 2011-11-13 22:05:08 http://jjwl.devote.se
  Svara
 • hej! jag tycker att alla är usla. du och jag har värkligen inte lika filmsmak! men vem bryr sig, den blogg äger ut!

  mina 2011-11-12 12:55:03
  Svara
 • Hej! Läser du alla kommentarer här på bloggen?
  KRAM<3

  Wilma 2011-11-11 15:07:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!