THERE'S NO WAY TO LOSE ME IF YOU LET ME GO


Hej på er! Jag var ledig både igår och idag så nu känns det som söndag men så väntar en till helg om bara en dag, känns underbart. Nu på morgonen har jag hunnit vara ute på en lång PW och ätit frukost. Ska sätta mig och plugga ett tag nu så att jag får det undanstökat så ska jag sitta och pyssla med bloggen sen. Känner mig faktiskt riktigt taggad på det för första gången på ett tag!

Igår satt jag och gick igenom mina gamla julkalendrar och julinlägg här på bloggen för att samla ihop idéer till årets julkalender så nu är jag så himla uppe i julstämningen och jag vill börja med julkalendern NU. Har fler idéer än luckor så ni kommer nog få dubbelluckor ibland när jag väl börjar…!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!