SVAR DEL 2

hur ofta tvättar du håret?
Var tredje dag om det går, men ibland varannan om det är något speciellt man ska göra den där tredje dagen och vill ha nytvättat hår

Röker du?
Har aldrig gjort, kommer aldrig att göra.

vad andvänder du får schampoo eller har du olika?
Jag tvättar håret med TRESémmes shampoo och balsam, always!

Hur ska jag matcha en pälsväst?
Över skinnjackan nu när det är kallt, annars kan du egentligen ha den över allt långärmat, jag tycker att det är superfint med spetsarmar men det blir ju lite kallt… haha.

Hur ska man ta första steget till att våga klä sig annorlunda. Våga klä sig mer modeinriktat, våga skaffa sig en egen stil? Jag vill, men jag vågar inte.
Jadu. Om du tycker att det är läskigt så kan man ju börja med något plagg i taget, kavajen är alltid en bra början om man inte är van vid att ha sånt men jag tror inte att du behöver ändra något ”fysiskt” egentligen, som att börja ha en kavaj utan allt sitter nog psykiskt. Du får försöka banka in i huvudet att det inte är läskigt och bara tvinga dig själv att våga första gången. Vad är det värsta som kan hända? Att någon tycker du är ”kontig” för att du klär dig i moderiktiga kläder/kläder du tycker är snygga? Då tycker jag att det är personen som tycker det som är konstig! Däremot tycker jag inte att du ska klä dig på ett speciellt sätt bara för att det är ”modeinriktat” utan du ska klä dig i något för att DU tycker att det är snyggt, annars blir du inte bekväm hur du än gör.

Kan du inte tipsa om några appar du gillar som du har på din Iphone?
De jag använder mest (alltså favoriter) är Instagram, WordPress, SMHI, Spotify, Bubble Shooter, SL-appen, Count Down, Sleep Talker, Frölunda Elitserien 2011-2012 och Temple Run!

Hur länge har ditt längsta förhållande hållit?
+- två år, beror helt på hur man räknar.

du har ju kört på en nyttig stil nu ett tag, hur lång tid tog det innan du började märka resultat och vad blev den största skillnaden? Älskar din blogg!
Visst har jag det! Den största skillnaden är nog hur jag mår. Om jag mår bättre fysiskt vet jag inte då jag är duktig på att inbilla mig saker men jag mår bättre psykiskt. Jag känner mig starkare, hälsosammare och nöjdare med mig själv. Sedan har det ju självklart påverkat vikten lite också då jag åt hysteriskt mycket onyttigheter förut men det är inte mer än något kg! 🙂

Vad använder du för kamera?! Har alltid undrat, och när jag letat reda på svar i gamla inlägg så har det varit kameror som, när jag senare googlat lite, inte kan finna några priser, rekommendationer, recensioner, etc etc på!
Oj vad konstigt, jag som använder typ de vanligaste kamerorna som finns! Haha. Jag har samma som jag haft sedan jag startade bloggen: min Nikon D40 och sedan min 18-årsdag har jag även haft en CANON G12. Systemkameran är dock dags att byta ut snart så fort jag kan lägga pengarna på det då den har gjort sitt…

Stilikoner?
Kate Bosworth och Rachel Bilson

Vem ser du upp till?
Jag tycker den här frågan är så himla svårt då det är helt olika inom olika områden. Jag ser upp till folk som är drivna och lyckas trots att ingen annan riktigt tror på dem. Med andra ord de som lyckas motbevisa folk som egentligen borde ha rätt igenom att vara drivna och envisa!

jag undrar va kattsicken man har primern till! varför, var och till vad?
Haha, bra fråga! Primern har man i ansiktet för att sminket ska lägga sig jämnare och för att det ska hålla längre 🙂

Hej! Jag får snart en kusin och ska ju då i februari någon gång på dop. Jag undrar vad man skulle kunna ha på sig på dopet då? Eftersom det är kallt ute då också och så kommer det mycket folk så känns det ganska svårt att veta vad man ska ha på sig. Jag är 15år och är väldigt intresserad av mode men kanske inte lika mycket som dig. Tack!
Gud vad kul med en ny kusin! Att det är kallt har aldrig stoppat mig. Jag använder shorts året runt, jag har bara tre par strumpbyxor under! Haha. Om jag vore du skulle jag ta någon fin klänning med strumbyxor under (tre par) eller ett par svarta jeans med en riktigt SÖT topp (inte snygg). Det känns passande till ett dop 🙂

Vad är dina planer efter att du tagit studenten?
Gud, jag har en miljon planer! Först ska jag ta ett halvår och bara göra lite vad jag vill. Fokusera en maaassa på bloggen, kanske ta något extrajobb, ta mitt körkort och så. Sedan efter julen vill jag åka någonstans. Det lutar åt Au Pair i USA men det kan lika gärna bli plugg i London eller någon semestermånad i Asien. Jag vill iallafall åka utomlands och verkligen göra det medans man kan utan att behöva tänka på något jobb eller utbildning. Sedan när jag kommer hem så vet jag inte om jag pluggar vidare till antingen Jurist eller Journalist eller om jag försöker få någon praktikplats inom modebranchen och sedan försöker jobba mig uppåt. Jag vill göra otroligt mycket så studenten kan inte komma snart nog!

Har du något tips på bra foundation & puder som täcker bra?
Jag har de mest täckande foundationen i världen tror jag, men den är superbra! Studio Fix Fluid från MAC. Sedan har jag Cliniques löspuder över som inte är täckande utan bara mattar ner men på den foundationen behöver man inte ens ha puder överhuvudtaget egentligen.

Vilket är ditt favorit smycke?
Det blir nog mitt korshalsband ifrån Lindex trots att jag inte använder det så ofta längre. Men det har räddat så många outfits!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • vad roligt, jag har också tänkt att åka iväg till USA som au pair! tar studenten till sommaren så några månader efter det ska jag åka 🙂

    jennifer 2011-11-10 18:09:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!