ÄPPELKAKA


Kvällen har spenderats med en god äppelkaka och vaniljvisp som pappa gjort (vi är inte så bortskämda med att han bakar precis) framför Robinson-finalen och Parlamentet. Imorgon har jag en skoldag som känns som en måndag då jag varit ledig i två dagar så det är riktigt skönt att det är en kort skolfredag som ska klaras av innan det blir helg igen. Nu måste jag lägga mig för även fast det inte känns som det så har jag ju faktiskt en förmiddagsvecka!

I have been eating daddy’s applepie and watched the Robinson-final on TV with my family tonight. Since I have been away from school for two days it feels like tomorrow is Monday, but it’s just a nice Friday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Fanny! Jag går i nian nu och ska snart välja gymnasium. Funderar på Jensen Norra, så jag undrar, skulle du ”rekommendera’ det? Och har du några tips inför gymnasievalet? Du är grym, fortsätt med det! /Rebecca

    Rebecca 2011-11-10 22:56:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!