SVAR DEL 1

Jag undrar vilka är dina bästa tips för att få bättre betyg i skolan?
Man måste inse att det inte går att komma runt det. Ska du ha det bästa betyget så måste du också plugga mer än vad de som inte får det bästa betyget gör. Sedan vad du kan göra är att informera lärarna om vilket betyg du satsar på i varje ämne då de kan hjälpa dig att nå dit!

Hur tycker du en snygg vardags outfit ska se ut? När man är 13år
Svarta jeans, en snygg topp och ett par boots!

Hade du bra betyg när du gick ut högstadiet ?
Jag fick 295 poäng så det beror väl på om man tycker det är bra eller inte, men jag var väldigt nöjd!

Hur mycket kostar det när du klipper och slingar håret?
Det brukar bli runt 1000 kr.

kan du tipsa om vart man kan köpa vinröda halsdukar, den du har är jätte fin!
Min är ifån Gina Tricot men är köpt förra året. Jag har för mig att BikBok har fått in en nu i höst, men annars vet jag tyvärr inte.

Hur gjorde du för att få många läsare? har du några tips på hur man kan få många läsare?
Jag gjorde inget speciellt faktiskt. Jag bara körde på och la upp vad jag kände för men försökte att hela tiden variera mig för att det inte skulle bli tråkigt. Och sedan hittade ni bara hit! 🙂

Vad tror du om kärlek? Tror du att den där personen som finns där för alltid finns där för alltid, att man alltid går tillbaka till en viss person? Eller ska man glömma bara för att det tar slut en gång?
Jag vet inte riktigt om jag förstår frågan men jag tror inte att det finns något svart och vitt här utan att det varierar väldigt från person till person. Jag har tex en person jag alltid är på väg tillbaka till men jag hinner banka mig själv i huvudet innan och inse att man måste titta framåt också. Ofta handlar det om trygghet när man går tillbaka till en person gång på gång men samtidigt så har man ju betytt väldigt mycket för varandra så att ”glömma bara för att det tar slut en gång” känns dumt. Är det meningen så sker det!

Tror du på gud?
Jag vet inte riktigt. Jag tror på NÅGOT.

Hur kan man ”klä ner” sig? har köpt en superfin blus som jag älskar och gärna hade använt till skolan, men då den känns lite ”för fin” känns det inte helt hundra att ha den i skolan, har du några tips på hur man får en outfit med en söt blus att se mer vardaglig ut? (blusen är vit, något transparent med spetsdetaljer om det hjälper dig)
Svarta jeans, skinnjacka och boots funkar i alla lägen. Dra ner på smyckena!

Kan du inte tipsa på några bra julklappar som man kan köpa till familjen?
Allt sånt kommer komma i min julkalender i december!

Jag skulle vilja veta dina favorit julkalender genom tiderna?
Diselråttor och sjömansmöss!

Jag skulle vilja veta dina favorittips till att må bra nu i höst/vinter.
Fokusera inte så mycket på hur det SKA vara. Man SKA tycka att mörkret och kylan är dyster och tråkig men uppskatta den istället igenom att tända ljus och se på mysiga filmer. Man SKA tycka att skolan är jobbig men fokusera istället på allt roligt du kommer kunna göra när du klarat av skolgrejerna, både på lång och kort sikt. Du kommer kunna gå på den där festen på lördag och du kommer kunna bli en journalist när du blir stor. Sedan nu i november och december är mitt supertips att bara fokusera så mycket som det går på julen, det lyfter upp mig fruktansvärt mycket och gör att de här månaderna nästan slår sommarlovet!

Ibland när man ska kommentera din blogg kommer det upp en ruta där det står ”du postar kommentarer alldeles för fort, du får lugna ner dig” trots att det är en enda kommentaren man skickar/skickat, vet du vad det beror på?
Jag har faktiskt ingen aning. Då jag inte kommenterar min egen blogg så har det aldrig hänt mig, jag får kolla upp det!

vilka nagellack är de som gäller i vinter?
Jag har faktiskt inte så mycket koll på ”vad det är som gäller” men jag bär kritvitt, metallicfärgat och rött!

I vilken butik köpte du ditt torrshampoo när du var i London?
Boots

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Alltså Fanny seriöst, du är så sjukt fin! Bilden på dig i din header är helt fantastiskt fin och skulle döda för att se ut som dig! Skadar ju inte att du verkar ha världens gulligaste personlighet också snäll, ödmjuk osv, okej nu blir det lite mycket komplimanger här kanske men är verkligen 100% ärlig. Tack för världens bästa blogg måste jag säga också!

  Ida 2011-11-09 20:53:02
  Svara
 • jag börjar få panik över det här med vinterjacka. Det börjar bli riktigt kallt nu och hittar ingen snygg. Kan inte ge tips på massa olika snygga vinterjackor under 1500kr man kan satsa på? älskar din klädstil

  ewelina 2011-11-09 19:41:36
  Svara
 • Till den som frågade angående vinröda halsdukar: Åhléns har/har haft en iallafall, kan ju vara värt att kolla in! Sen har ju Monki en också, men den är lite mer roströd. 🙂

  Rebecka 2011-11-09 17:44:06 http://rebeckayes.blogg.se
  Svara
 • Underbart!

  Kika gärna in på min Fotoblogg, SagaPhotos 🙂

  emmelie 2011-11-09 17:20:28 http://sagaphotos.blogg.se
  Svara
 • har precis börjat läsa din blogg men du verkar så himla ödmjuk och snäll! så kul att läsa när en fin personlighet skiner igenom bilderna liksom!

  annika 2011-11-09 16:59:45 http://femtitre.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!