IMMORTALS

Så, till filmen jag såg igår! Jag tyckte att den var så himla bra. Äntligen en femma efter alla dessa halvdana treor! Den var väldigt lik Troja på stilen utav film fast lite mer fantasy. Om man inte gillar själva filmen så finns det ändå en galet snygg huvudroll som bidrar till två timmars konstant dreggel också. Den hade den mesta den här filmen, jag rekommenderar den varmt!

Immortals – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hej för det första vill jag bara säga att du har en grym blogg! sen det andra har jag en fråga. jag ska på en fest där man måste ha vita kläder och jag undrar om du skulle kunna ge mig lite tips på vad man skulle kunna ha? kram

  Ebba 2011-11-08 19:21:02
  Svara
  • Svar på Ebbas kommentar.

   Vit klänning, alla gånger! Med hudfärgade strumbbyxor till. Jag fullkomligt hatar vita jeans så skulle aldrig säga något annat 😉 Haha. En utav studentskivorna jag var på i våras hade white-tema och då hade jag en vit spetsklänning och vita converse 🙂

   Fanny 2011-11-08 19:45:05
   Svara
 • Hej! tänkte bara säga att shit vilken sjukt grym blogg du har, älskar den!
  kram!

  Elin 2011-11-08 18:57:43 http://www.elinjjjensen.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!