PARTYOUTFITS

Ni har under en längre tid bett mig skriva om partyoutfits, vad jag tycker att man ska ha på sig när man går ut osv och det förstår jag att ni gör då jag aldrig skriver om det trots att jag har på mig sådana outfits en eller två gånger i veckan. Anledningen till att jag inte visar er outfitsen är att det alltid är för mörkt för att ta outfitbilder när jag har dem på mig.

Iallafall. Kort så tycker jag att man ska satsa på något enkelt men snyggt. Det ska ALDRIG vara för mycket i en partyoutfit. Svarta jeans och en fin topp eller någon klänning med strumpbyxor. Här nedanför har ni mina tre senaste partyoutfits som jag burit med klackar och skinnjacka!


Långärmad spetströja – Forever21, Skinnbyxor – BikBok, Klocka – Swatch, Armring – Beadsbyme.se


Topp – River Island, Jeans – Gina Tricot, Armband – Present


Klänning – Inlovewithfashion, Armband – Lindex

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej! kan du inte ge lite tips på ”höstens måste kläder”? (pris och affär också) har lite klädbrist och undrar om du kan hjälpa mig innan jag köper…

  Ett annat roligt tips du skulle kunna göra är typ ”billigt men snygga kläder” haha eller låt säga ”prisvärt”? 😀 kram, bra blogg!!!

  alexi 2011-11-08 17:05:52
  Svara
 • Snyggt!

  Jenny - Vinn presentkort hos Meinto värde 500 kr 2011-11-07 19:58:15 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!