ALLA HELGONA


Hej! Just nu befinner jag mig hos mormor och morfar i Hedemora och enligt den vanliga traditionen så har vi varit och tänt ljus och lagt gravdekorationer på gravarna på kyrkogården och sedan ätit en supergod middag. Nu sitter alla och spelar poker vilket inte riktigt är min grej så jag smet undan till köket en liten stund för att blogga lite.

Det känns lite sorgligt att det är sista dagen på lovet imorgon. Sista dagen på mitt sista höstlov någonsin. Men det betyder också att det är ett steg närmare studenten och den känns som att den inte kan komma snabbt nog. Jag känner mig så otroligt ivrig med att få komma igång med allt jag ska göra när skolan är slut. Men, det är nästan bara en termin kvar innan det ”riktiga” livet börjar så man får väl helt enkelt passa på att njuta fullt ut nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!