VINST!


Phu! Det här var de nästan tre mest nervösa timmarna på väldigt länge. Det var så otroligt jämt tills Frölunda tillslut efter tio (TIO!!!) straffar vann med 3-2. Jag borde verkligen inte gå och kolla på matcherna för jag blir så otroligt stressad och så insatt så att jag nästan mår dåligt… haha. Även väldigt frustrerad över min lilla tjejröst som inte alls låter tillräckligt högt. Men men! Nu ska jag käka goda mandariner och kika på Gilmore Girls! Jag visar er imorgon vad jag köpte idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • HÄRLIGT ATT DOM VANN!
  ska kolla på dom på lördag, kommer va nervös hela tiden, hoppas på vinst!

  anna 2011-11-03 10:21:53 http://www.onlyaanna.blogg.se
  Svara
 • Haha, känner igen mig där 😉 Heja Frölunda!

  Madde 2011-11-02 09:35:10
  Svara
 • Haha, känner igen mig där 😉 Heja Frölunda!

  Madde 2011-11-02 09:35:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!