PANNBANDSTIPS

Hör kommer ett snabbt tips! Ni är ju så många som frågar om mina pannband ifrån Primark (de beiga och det mörkgråa) och nu har Indiska fått in nästan identiska fast svarta för bara 79 kr! Dom hade även väldigt många andra fina modeller i andra färger om man inte vill ha svart. Det perfekta för att värma öronen i höst/vinter för oss som inte vill ha mössa. Mina är med varje dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej fanny! Jättehärlig blogg verkligen 🙂 Jag som många andra, plus du själv tar studenten i år men har problem att hitta studentklänning. Skulle du kunna tipsa och visa dom som du tycker är snyggast och vart dom är ifrån? TACK!

  anonym 2011-11-01 21:18:49
  Svara
 • Hej Fanny!
  För det första vill jag tacka för att din blogg är så bra. Min fråga är: vilka appar har du på iphonen? Lite konstig fråga men lite roligt att veta! 🙂

  Julia 2011-11-01 21:08:27
  Svara
 • har kikat på dem. riktigt fina!

  ida 2011-11-01 20:05:16 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!