MUSIKALER

Och så ett litet erkännande ifrån min sida – Jag är en sucker för musikaler. Haha. Sound of Music är den absolut bästa som jag sett minst 30 gånger och kommer se minst 30 gånger till. High School Musical har det där barsliga disney-härliga över sig och Mamma Mia är ju svår att inte älska!

Nu ska jag hem till Sophie på middag. Vi hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Då skall du absolut se mina favorit musikaler om du inte sett dem redan, Rent och Chicago 🙂

    Diana 2011-10-23 10:27:26
    Svara
  • Älskar musiklaler:D

    Linda 2011-10-22 17:17:45 http://www.nattstad.se/LindaLinnros
    Svara
  • Hej Fanny (:
    vill först och främst tacka för en bra blogg med så pass mycket insperation och du kan vekligen få en att tänka tilll ibland angående vissa saker du skriver.

    sen så ville jag bara fråga : såg en ganska gammal outfit bild från ( OUTFIT 26 NOVEMBER 2010 ) , och blev sååååå himmlans stört förälskad i pälsen ! undrade om du visste var man kan få tag på något liknande och även om du har kvar den och tänkt att använta den i år igen ?

    Hade även varit riktigt roligt med ett inlägg om just pälsjackor / pälsvästar både till ett bra budget pris och de som du tycker passar till olika tillfällen, vad man ska ha till vad och lite matchningstips och vad som är mäst mordernt nu iår och vad som kommer hålla längst ? (:

    Kramisar !

    Carolina 2011-10-21 21:23:59 http://[email protected]
    Svara
  • Ska till New York på höstlovet och tänkte att du kanske kunde tipsa om vad man ska köpa där borta i Usa? Och vilka butiker som är värda att besöka? Tänkte att du kanske har lite koll eftersom du var i Chicago i våras?

    Klara 2011-10-21 19:25:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!