FANNY MATCHAR – SVARTA SKINNSHORTS

Det var riktigt länge sedan jag gjorde en Fanny Matchar så jag kände att det var dags igen! Har ni några önskemål på vad nästa plagg jag ska matcha ska bli får ni gärna önska i kommentarsfältet men tänk på att ta ett plagg som flera kan vara intresserade av. Så, skinnshortsen. Har fått otroligt många frågor om hur man matchar dessa vilket jag blivit lite förvånad över då man kan ha dem till precis, PRECIS vad som helst. Men, jag har nu matchat ihop tre personliga höstfavoriter då det känns mest aktuellt. Två till vardags och en till fest. Skinnshortsen på bilden är ifrån Alexander McQueen.

Atingen så kör du på den slappa stilen och drar på dig en riktigt oversize, stickad tröja och ett par boots med snörning. Matcha med en större väska, gärna med axelrem. Alltså inget litet, glansigt eller som ser för ”nytt ut”. Eller så kör du på den lite stiligare looken med en kavaj (behöver verkligen inte vara en svart, gärna en roligare) eller en skjorta (helst transparent) i en härlig färg som lyser upp. Sätt ett par ankelboots, gärna med klack, på fötterna och sätt dit något större smycke. Men, skinnshortsen funkar även super till fest. Sätt på dig en partytopp, neutrala klackar och lägg till en kuvertväska och du är hemma.

Translate: Paste http://fannystaaf.se in here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!