Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FANNY MATCHAR – SVARTA SKINNSHORTS

Det var riktigt länge sedan jag gjorde en Fanny Matchar så jag kände att det var dags igen! Har ni några önskemål på vad nästa plagg jag ska matcha ska bli får ni gärna önska i kommentarsfältet men tänk på att ta ett plagg som flera kan vara intresserade av. Så, skinnshortsen. Har fått otroligt många frågor om hur man matchar dessa vilket jag blivit lite förvånad över då man kan ha dem till precis, PRECIS vad som helst. Men, jag har nu matchat ihop tre personliga höstfavoriter då det känns mest aktuellt. Två till vardags och en till fest. Skinnshortsen på bilden är ifrån Alexander McQueen.

Atingen så kör du på den slappa stilen och drar på dig en riktigt oversize, stickad tröja och ett par boots med snörning. Matcha med en större väska, gärna med axelrem. Alltså inget litet, glansigt eller som ser för ”nytt ut”. Eller så kör du på den lite stiligare looken med en kavaj (behöver verkligen inte vara en svart, gärna en roligare) eller en skjorta (helst transparent) i en härlig färg som lyser upp. Sätt ett par ankelboots, gärna med klack, på fötterna och sätt dit något större smycke. Men, skinnshortsen funkar även super till fest. Sätt på dig en partytopp, neutrala klackar och lägg till en kuvertväska och du är hemma.

Translate: Paste http://fannystaaf.se in here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind