DAGENS FRÅGA

vad använder du för väska till vardags?

Svar: Just nu varierar det mellan dessa fyra väskor. Men det är verkligen dags att köpa en ny svart, den ifrån Modekungen håller på att falla samman och jag har konstigt nog en förmåga att bara köpa på mig en massa bruna väskor fast jag nästan aldrig använder dem!

Från vänster/From the left: H&M, Modekungen, Mormors gamla, Lindex.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hejsan Fanny! Jag tror jag har följt din blogg i snart två år, den är riktigt riktigt bra! 😀 Jag har två frågor…. Du skriver ofta om`basgarderoben´osv. Kan du inte göra ett collage med allt som borde finnas i den perfekta basgarderoben och skriva lite kort om det? Allt från skor till bas linnen… Vore himla kul och behövligt! iaf för mig, haha ;D Sedan gillar jag verkligen när du lägger ut dina filmtipps! Skulle du inte kunna börja med att skriva två tre rader om vad dom handlar om också? Kanon bra blogg Fanny!
    Kram Elina

    Elina 2011-10-01 11:53:43
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!