I'LL FIGHT FOR YOU


Hej på er! Förlåt för att jag har varit den sämsta bloggerskan någonsin de senaste två dagarna men det har varit så mycket annat som kommit ivägen. I fredags kom Frida hit och vi hade en perfekt myskväll med film och en massa tjejsnack. Sedan gick hela gårdagen åt att fixa inför min middag som jag hade på kvällen för en massa vänner och sedan blev det utgång. Nu ska jag äta lite frukost och sedan åka in till stan för att gå en vända på Vintagemässan med Emma. Ni ska få bilder och eventuella (om jag hittar något oslagbart får jag bryta mitt köpförbud) köp. Tidsinställda finns!

Hello! Sorry, I have been the worst blogger ever the past two days but there have been so many other things that came in the way. Now I’ll eat some breakfast and then go into town to take a turn at Vintage Fair with Emma. You will get pictures later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åhh, vilka fina skor. Vart har du hittat dessa? Antar att det är vintage…?

    Jessic 2011-09-26 22:30:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!