WHEN I BLEED, I BLEED OUT AND WHEN I CRY, I CRY LOUD


Jason Derulo – Bleed Out

Hej på er! Jag hoppas att ni har haft en bra onsdag. Min har varit bra! Det är otroligt hur snabbt veckorna går nu, bara två veckor kvar till London! Det ska bli så himla skönt att komma iväg och bara göra allt jag älskar. Shoppa, uppleva nya miljöer, äta en massa god mat och få mamma för mig själv! Nu ska jag hämta en kopp te och lite mackor och se på det nya 90210-avsnittet.

Hi you guys! I hope you are having a good Wednesday. Mine is great! It is amazing how quickly the weeks go by now, just two weeks until I go to London! It will be so amazingly nice to get away and just do what I love. Shopping, experience new environments, eat a lot of good food and get mom to myself! Now I will get a cup of tea and some sandwiches and watch the new 90210-episode.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!