LONDONMOTIV

IKEA, 599:-

När jag var på IKEA förra veckan för att fixa lite nya grejer till mitt rum så blev jag helt förälskad i den här tavlan. För det första så älskar jag London och för det andra så är det en riktigt fin bild. Det känns som att alla New York och Parismotiv är så uttjatade men denna hade gärna fått hänga på min vägg!

Found this at IKEA last week, I would have been glad to hang on my wall!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Den har jag hemma och den e sjukt snygg!

  E m e l i a G u n n a r s s o n - M o d e. F o t o. S m y c k e n. S h o p p i n g, 2011-09-21 20:36:47 http://emelias.se
  Svara
 • Hallå! Dagens fråga här kanske? 🙂 Hur tycker du man kan använda ett par höga svarta shorts nu till hörst? 🙂 Tack så länge, du inspirerar!

  Izabella 2011-09-21 16:34:47
  Svara
  • Svar på Izabellas kommentar.

   @Izabella
   Tycker inte alls att du ska använda ett par höga svarta shorts nu till höst. Höstens färger 2011 är inte svart, o inte heller grått för den delen, utan iår är det senapsgult och turkosblått som gäller! skaffa dig ett par trashiga senapsgula höga shorts till hösten så blir imagine tjejen number one garanterat!

   – ”Att förneka våra drifter är som att förneka vår mänsklighet”

   Kianosh 2011-09-21 16:50:41
   Svara
 • Gissa maten på bloggen och vinn en länkning. O andra sidan har du en grym blogg så funderar på att ge dig en länkning ändå, keep it up! 😀 kram

  Pernilla 2011-09-21 16:02:49 http://pernillarvidsson.myshowroom.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!