DETAILS OF TODAY

Hej på er världens bästa läsare! Gud vad kul att ni börjat kommentera igen, det gör mig riktigt motiverad och glad! Det har ju varit riktigt tyst ifrån er sida ett tag. Nu ska jag byta ut dagens emot kvällens (skinnbyxor emot mysbyxor), plugga lite och hjälpa pappa med maten. Sedan har jag hela kvällen över för bloggning och då ska ni få det första Träning och hälsa-inlägget, dagens outfit och ett In My Closet så håll utkik! Så länge får ni denna detaljbild på dagens.

Hello world’s best readers! It’s so great that you started to comment again, it makes me really motivated and happy! It’s been really quiet from your side for a while. Now I will replace today’s outfit with tonights (leatherpants to sweatpants), study a bit and help dad with the food. After that I have the entire evening over for blogging, and then you’ll get that first training and health-post, today’s outfit and an In My Closet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du är grym Fanny! Och värd var enda kommentar! 😉

  Amanda 2011-09-20 22:44:38
  Svara
 • längtar redan till kvällen! skitsnygga byxor btw 😉

  Amanda 2011-09-20 18:48:10
  Svara
 • Hej!
  Jag tänkte fråga om man kan ha par hängselbyxor med ett par strumpbyxor under nu hösten/vinter? Och vad kan man matcha med den?

  Emelie 2011-09-20 18:33:05 http://www.emelielindstrom.webblogg.se
  Svara
 • älskar byxorna! 🙂 ska bli kul att se hela outfiten!

  elin 2011-09-20 17:51:37 http://thisismystyle.deovte.se
  Svara
 • Något att se fram emot då! Gillar dina ”in-my-closet-inlägg”! 🙂

  Julia 2011-09-20 17:29:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!