ZARAJACKETIdag inveg jag min gamla favvo för säsongen. Den är så himla underbar så nu tänker jag aldrig sluta använda den igen!

Skolan idag gick hur som helst bra. Måndagarna är så sköna så att man nästan längtar efter dem, haha. Nu ska jag sätta mig och plugga lite Matte och Mental träning så att jag bara kan mysa och ta det lungt efter middagen! Det kommer komma lite information om en ny kategori som jag tror ni kommer gilla senare, så håll utkik!

Today I wore my old favorite for the first time this season. I love it! School today went well. Mondays are so nice that I almost long for them, haha​​. But now I’ll studyfor a bit, not so nice. I will post some information about a new category that I think you will like later, so keep your eyes open!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!