TRÄNING OCH HÄLSA

Så, till den nya kategorin. Ni kanske kommer ihåg att jag för några veckor sedan sa att jag skulle börja med mitt ”nya liv”? Dvs sluta äta så mycket skit, träna mer och äta bra mat. För första gången i mitt liv som jag sagt så så har jag faktiskt hållit det vilket resulterat i att jag mår superbra och även gått ner i vikt (gick upp en hel del i somras). Nu tycker jag att det är jättekul att tänka på vad jag stoppar i mig, träna och se resultat. Roligast är nog att jag är ett levande bevis på att man kan få sin personliga ”drömkropp” och äta helt vanligt. Ingen konstig diet, inte mindre mat eller hysterisk träning. Bara vanlig mat i vanlig mängd!

Hur som helst, det jag skulle komma till är att jag tänkte starta en ny kategori som jag kallar ”Träning och hälsa”. Ni har bett om det hela tiden under de tre åren jag haft bloggen men jag har aldrig känt mig intresserad eller insatt överhuvudtaget och därför inte skrivit om det men nu är det något jag håller på med i vardagen hela tiden och tycker är kul, så jag skulle tycka att det var jättekul att dela med mig av en massa tips och sådant till er som inte bara har med kläder och utseende att göra utan även sånt som är bra för kroppen.

Do you remember that I a few weeks ago told you that I was about to start my ”new life”? Not eat so much crap, start exercising and eat good food. For the first time in my life I actually kept it! This has resulted in that I feel much better and I have lost weight without using a single weird diet, eating less or exercising too much. Just eat normal food in normal portions. I’d now like to start sharing some tips in the Health and fitness-area. I think it will be fun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Nu fick jag genast massa inspiration! Men kan du inte skriva hur mycket du tränar, hur långt du går hur mycket du äter osv? är i stort behov av att börja röra på mig och forma kroppen? Kram

  Julia 2011-09-21 15:05:41
  Svara
 • härligt tänk:D

  Lovisa 2011-09-20 19:15:02 http://pfllw.devote.se
  Svara
 • Guuh va kul! 😀 Har längtat efter att du skulle starta en sån här kategori superlänge, det var det enda som fattades 🙂

  michaela 2011-09-20 17:30:10
  Svara
 • KUL! det ser jag iframemot 😀

  Matilda 2011-09-20 16:32:23 http://www.matildatengstrom.spotlife.se
  Svara
 • Ett bra, riktigt bra tips på skor är Easytone ! =D Hade sådana och de är världens skönaste skor !
  Bara de att de kan total förstöras om man går i skogen och sånt men de funkar perfekt på trottoar. (=

  Jenny 2011-09-20 14:15:55
  Svara
 • Gud va roligt! Jag går andra året på idrottsprogrammet och älskar att träna så jag ser fram emot den här kategorin! Hoppas du uppdraterar ofta, det gör mig inspirerad! 😀 när någon skriver att personen precis har varit ute och sprungit vill vi också ut och springa!

  Hanna 2011-09-20 13:43:32
  Svara
 • kul med ny kategori 😀

  moa 2011-09-20 10:34:05 http://mooaa.webblogg.se/
  Svara
 • Det ska bli jättekul med denna katogorin! Jag lääängtar! (:

  Isabelle 2011-09-20 07:28:38
  Svara
 • Ooh nice, det ser jag fram emot!

  Sofia 2011-09-20 06:32:08
  Svara
 • What a wonderful girl with what a wonderful blog <3

  =)

  Felina 2011-09-19 23:13:03 http://www.lookvernal.blogspot.com
  Svara
 • Härligt att du kommit igång med ditt nya liv och att det går framåt! 😀 Sånt är alltid roligt.

  Själv älskar jag att träna så ska bli jätte kul att du ska börja blogga om det! Men ett litet tips du, (tänker på bilden här i inlägget) promenera inte runt långa sträckor med tempo i converse liknande skor! Det är så dåligt för ryggen, fötterna och hela allting! 🙂

  Frida 2011-09-19 22:22:58 http://iliveforthememories.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!