VECKANS PLAGG – V.37


BikBok, 399:-

Very Isabel Marant. Jag var ute efter en sån här tröja hela sommaren för att bära till blandannat mina rosa jeansshorts (á la Kate Bosworth) men jag hittade aldrig någon. Sedan såg jag Sofi Fahrman ha en från Forever 21 men insåg att de troligtvis skulle vara slut innan jag kommer till London. Och nu så dyker denna upp, på BikBok! Nästan värt att bryta shoppingförbudet för… Perfekt som en lagom färgklick i höst.

Very Isabel Marant. I was looking for one of these shirts all summer to wear with pink denim shorts (a la Kate Bosworth), but I never found one. Then I saw Sofi Fahrman have one from Forever 21, but realized they would probably be out before I came to London. And now it appears at BikBok! Almost worth breaking the shoppingstop for …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!