LINDEXJACKET FROM LAST YEAR

Jag hade helt glömt av denna gamla favorit ifrån förra hösten men så hittade jag den i en garderob idag! Denna kommer helt klart åka på så fort det blir ordentligt kallt (den är otroligt varm!). Snyggare plagg ifrån budgetkedja får man leta länge efter.

I had completely forgotten about this old favorite from last fall, but I found it in a closet today! I will wear this as soon as it gets cold (it is incredibly hot!). Nicer clothes for a budgetprice is very hard to find!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Super snygg, vill ha!

  jenny 2011-09-21 10:34:50 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Kan inte du lägga ut bilder på ditt rum? Vore kul o se 🙂

  Viktoria 2011-09-18 10:00:24
  Svara
 • Vad läskigt! Jag har också en sån jacka, och jag hittade min jacka i eftermiddags också….

  Linn 2011-09-17 21:46:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!