DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Jag undrar, vad har du för installeringar till din Canon G12 när du tar outfitsbilder? Och i vilken pixlarupplösning laddar du upp dina bilder i? Tacksam för svar! PS: Riktigt bra blogg du har! Den ska du vara stolt över! Så bra är du! Kramar från Alicia

Svar: Hejsan och tack! Jag tar nästan aldrig outfitbilder med min Canon då den inte klarar av det (vilket är väldigt konstigt då den är så bra annars). Sker undantag ibland när jag är borta och bara har med mig min Canon men det blir riktigt dåliga bilder som ni säkert blandar ihop med mobilbilderna. Annars fotar jag alltid mina outfitbilder med min Nikon D40 och den har jag bara på auto! Jag laddar upp bilderna i 555 x 660.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!