LOVE AT FIRST HICCUP

Jag har helt glömt bort att skriva om den här filmen som jag såg för några veckor sedan! Den var lite töntig och så men samtidigt så himla söt och charmig att den helt klart är värd att se en gång, men jag vet inte om jag kommer se den en gång till. Huvudrollen är så härligt söt och lite bortkommen så att det är svårt att inte le hela filmen igenom! Den får en 3+.

Saw this movie a few weeks ago. A little geeky but very sweet and charming. Worth watching once, but maybe not twice!

Love At First Hiccup – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Fanny! Jag undrar, vad har du för installeringar till din Canon G12 när du tar outfitsbilder? Och i vilken pixlarupplösning laddar du upp dina bilder i? Tacksam för svar!!

  PS: Riktigt bra blogg du har! Den ska du vara stolt över! Så bra är du!
  Kramar från Alicia

  Alicia 2011-09-14 22:48:53 http://aliciastyle.blogg.se
  Svara
 • Men gud, den filmen såg jag när jag var liten! (dansk far) Om du gillade filmen lite grann så måste jag VERKLIGEN tipsa om den danska, äkta versionen. Den är verkligen extremt söt, rolig & kanske lite mer orginell? Se den! Den heter: Kerligehed ved förste hik, alltså som på engelska, fast danska 😉 Nu ska jag inte skriva mer om den, otroligt grym blogg du har, vi är stolta här i Falun! 😉

  Ida 2011-09-14 22:04:25 http://TheView.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!