CAKE


Nu har jag precis ätit utav denna fantastiskt fina tårta med Mamma, Pappa, Mormor och Morfar. Riktigt god var den också! Sedan så har jag gått och blivit sjuk. Började känna av det igår och idag är det ännu värre. Jag får väl bara hålla mina tummar hårt för att det inte ska bryta ut ordentligt. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se på det första 90210-avsnittet av säsong 4 som äntligen kommit ut!

I have just tasted this fantastic cake with Mom, Dad, Grandma and Grandpa. Really good! I’m starting to get sick… Started to feel it yesterday and today it has been worse.  So, now I will tuck myself in and watch the first 90210 episode of season 4 which finally came out tonight!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!