LYX/BUDGET – ÖGONBRYNSSKUGGA

Lyx

Denna skugga från Make Up Store har jag och den är super. Kan kanske kännas som ett lite saftigt pris om man jämför men jag har haft min i över två år och den är inte i närheten  av att ta slut, så man kan verkligen kalla det en investering. Det är tre riktigt snygga färger som passar de flesta (jag har den mörkbruna och den svarta) och de är riktigt waxiga och bra så att de sitter ordentligt. Man man även använda dem som ögonskugga om man känner för det!

Finns: Make Up Store
Kostar: 185:-

Mellan

Denna har jag hört mycket om men aldrig provat själv. Som ni ser så ser den ju nästan exakt likadan ut som den ifrån Make Up Store fast till ett billigare pris. Eftersom att jag inte provat den kan jag inte säga något om kvalitén, men jag skulle tro att den inte är riktigt lika bra då priset är mindre än halva från Make Up Store. Dessutom tycker jag att färgerna på den ifrån MUS är finare men den är lyx, och denna är nog en riktigt bra mellan tror jag! Troligtvis väldigt värd pengarna.

Finns: VivaLaDiva, Åhléns
Kostar: 75:-

Budget

Och så billigast av allt är ju alltid att man bara ”Tager vad man haver”. Jag antar att de flesta redan har ögonskuggor i någon brun nyans hemma och de funkar super att fylla i med. Kanske inte blir den ultimata färgen eller håller lika bra, men gratis är ju bra, right? 😉

Eyebrowshadows. Luxury: From Make Up Store, 185 Sek (I use this one). Medium: From VivaLaDiva, 75 Sek. Cheap: Use a brown eyeshadow you already have at home, for free!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Fanny! Det verkar inte som om att H&Ms ögonbrynsskugga finns kvar, jag har jagat den själv på sista tiden och jag hittar den inte 🙁

  Karolina 2012-11-22 16:59:18 http://hapiface.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Jag undrar, är det ingen utav dina nära och kära som har en blogg? Skulle vara kul att se! 🙂

  Ella 2011-09-15 16:39:32
  Svara
 • annars så älskar jag ögonbrynsskuggan från H&M 🙂 Funkar perfa på mig!

  Karolina 2011-09-13 18:09:31 http://hapiface.blogg.se
  Svara
 • hej Fanny! hur blev det med bilderna på ditt ”nya” rum. du skrev ju i bloggen för ett tag sen att du skull göra om det.

  Emma 2011-09-11 23:21:07
  Svara
 • Själv använder jag en superbillig ögonbrynspenna från HM som faktiskt funkar okej 🙂

  † Mejva 2011-09-11 21:14:06 http://www.mejva.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!