I COULD DO IT IN BLACK AND WHITE


God eftermiddag! Jag ligger här i sängen bland tusen kuddar och täcken och vill helst inte röra på mig överhuvudtaget. Slötittar på Gossip Girl gör jag också, men inte så mycket mer än så. Men, det är söndag och jag är trött, så då är det väl okej! Gårkvällen blev lyckad iallafall men Sommar byttes ut emot Laroy och min tidiga kväll blev en senare. Outfittävlingen och en Lyx/Budget kommer dyka upp under kvällen!

Good afternoon! I lie tucked up in my bed and do not want tp move at all. I’m so tired today but since it’s Sunday I guess it’s okay! The Outfitcompetition and a Luxury / Budget will show up here during the night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • hej kan du inte berätta lite om den skolan du går på? ska nämligen välja nu innan jul 🙂 vad är det för speciellt med skolan, ganska liten va? vilken linje går du? bor nämligen i kristanstad och iså fall hade jag fått gå på den i lund men känns kanske lite onödigt om den inte skiljer sig så mkt från dem andra skolorna ?:) tacksam för svar, skit bra blogg !!! kramar

  ellen 2011-09-11 21:44:55
  Svara
 • Hej, Läs min systers blogg
  lindqvistfelicia.blogg.se!!! 🙂

  Nicolina! 2011-09-11 20:34:53 http://lindqvistfelicia.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Har en fråga jag hoppas få svar på! 🙂
  Det är så att jag hittar bokstavligt aldrig något att ha på mig i skolan, när jag köper kläder så blir det ofta ett plagg som man kan ha till nåt speciellt, typ inte mer en 1 dag i skolan.
  Jag måste helt enkelt ha en ”ny garderob”. Har du tips på vad man kan köpa för att bygga upp en garderob. Alltså både basplagg och fina. Kläder man kan använda mer än en dag i veckan utan att alla tror att man bara har ett fåtal kläder! Haha ursäkta lång fråga men hoppas du förstår meningen!
  Älskar din blogg tjejen! Kramar i massor 

  Sandra 2011-09-11 18:29:05
  Svara
 • Grymt snyggt! (:

  My Fransson 2011-09-11 18:15:10 http://myyfransson.blogg.se
  Svara
 • himla snyggt!

  ida 2011-09-11 18:13:40 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • Hej fanny! jag ska ha klassfoto på tisdag och jag får panik över att jag inte vet vad jag ska ha på mig, jag vill vara fin men samtidigt inte för uppklädd.
  En dagens fråga kanske? det skulle vara kul om du visade vad du själv haft på dig på skolfoton osv 🙂

  Michelle 2011-09-11 18:01:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!