CHICK FLICKS

Sorority Wars, She’s All That, What A Girl Wants

Tänkte ge tre filmtips såhär inför helgen utifall det är någon som jag som ska ha myskväll! Det finns en miljon olika tjejfilmer och jag älskar de flesta. Jag tycker så mycket om den lätta känslan man får i dem av allt härligt ungdomsdrama och att man vet att det kommer sluta lyckligt. Ändå så ser man dem oftast bara en gång just eftersom att det finns en miljon likadana men just dessa tra kan jag se gång, på gång, på gång utan att tröttna. Så om ni har missat någon utav dem, se den!

There is a million different chick flicks and I love them all but I almost always just watch them once. Just these three, however, I can watch over and over again without getting tired. Have you missed any of these you must see it!

Vilken är din favorittjejfilm?/What is your favorite chick flick?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Fanny, jag fyller snart år och ska ta hål i naveln. Kan inte du berätta hur det går till? 🙂

  Fanny 2011-09-10 15:09:16 http://www.fannygram.blogg.se
  Svara
 • Solklart MeanGirls! <3

  Clara 2011-09-09 19:25:46
  Svara
 • om du inte har sett filmen ” The Deep End of the Ocean ” så borde du se den !

  sofia 2011-09-09 19:11:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!