ANSWERS PART 3

hur många timmar lägger du ner på din blogg dagligen?
Mer än man tror! Mellan 4-8 timmar om dagen ungefär. Oftast åt det högre talet.

hur mycket tjänar du på din blogg varje månad?
Jag vill inte gå ut med det, men det är fortfarande bara fyrsiffrigt iallafall!

hur många besökare har du?
Det är svårt att säga, men när folk svarar så brukar jag svara 10 000. Ca 10 000 sidvisningar om dagen och ca 10 000 unika i veckan så det är ett bra och passande svar!

hur mycket shoppar du för i snitt i månaden?
Det varierar, Kanske 2000-3000 i månaden!

Hej Fanny Jag har alltid undrat en grej, vem var du i din klass när du gick i på mellanstadiet, om du skulle ha en blid skulle det vara jätte roligt
När jag gick på mellanstadiet så bytte jag ifrån ”töntgänget” till det ”coola gänget”. Alltså så var jag lite av varje, det har nog aldrig riktigt gått att sätta en stämpel på mig. Det gör det fortfarande inte! Och självklart ska du få en bild, men jag gör det inte med glädje.. haha. Här har du en ifrån 5an!

Varför delar du inte med dig om mer personliga saker ? som dåliga tider, bra tider. Pojkvän eller något sånt ? jag respekterar de såklart men är bara lite nyfiken
Jag gjorde ju det alltid förut. Då var min blogg nästan mer personligt än mode/skönhet och sånt som den nästan bara är idag. Men jag slutade med det när jag gjorde slut med mitt ex och ni blev så OTROLIGT arga på mig, haha. Mitt kommentarsfält bestod endast av utskällning efter utskällning i flera veckor och jag blev helt knäckt. Jag förstod inte riktigt varför alla andra fick göra slut med någon när de tappar känslorna, men inte jag. Nu i efterhand har jag förstått att det var för att han var en så stor del av min blogg och syntes nästan mer än jag själv och när han försvann blev det helt plötsligt som att hälften av vad min blogg var försvann. Men, ni lugnade ju ner er och kunde gå vidare tillslut ni med! 😉 Sedan växte och växte bloggen och jag valde att ta bort det personligaste för att slippa ”chockgrejer” i fortsättningen. MEN, om jag skaffar en pojkvän igen lovar jag att inte hålla honom hemlig, bara mindre personlig 😉 När det kommer till ”dåliga tider” och sånt så är bloggen min frizon. Det är det enda stället problemen inte följer med och jag kan få ”vara” glad även fast jag kanske inte är det.

Är du nöjd med din kropp? Om inte, vad är du onöjd med? Om ja, vad är du nöjd med?
Ja visst är jag nöjd med min kropp i helhet, men som alla andra så har jag komplex. Tycker tillexempel inte om mina lår och mina fingrar men jag är väldigt nöjd med min längd, mina kurvor och mina ögon!

Vilket är ditt favoritplagg av det du hittat på din vind?
Den oranga/aprikosfärgade klänningen med öppen rygg eller mockajackan!

har du någon gång varit deprimerad? i såfall för vad?
Ja det har jag, förra sommaren. Det fanns ingen speciell anledning. Jag antar att det började med stress runt betygsättningen och tillslut började jag bara känna mig deppig och ledsen oftare och oftare tills det blev en depression. Men jag kom ur den av mig själv när skolan började på hösten igen och livet startade om! 🙂

Om du har en iphone, hur bloggar du från den då? Om du gör det alltså.. haha
Jag har wordpressappen!

Under hur lång tid hade du dålig hy?
Ca 3 år.

Plattar du håret?
Aldrig!

Var jobbar dina föräldrar med ?
De är båda i blombranschen och har egna företag. De har två blomsterbutiker (Blomsterriket i Falun och Borlänge) där mamma jobbar några dagar i veckan och vad pappa har här i Stockholm är lite svårförklarat, men det har med blommor att göra iallafall! Haha.

hej Fanny!Jag undrar hur du har råd med alla nya klder som du köper!?Jobbar du någonstans eller försöker du köpa så billiga kläder som möjligt?
Jag får ju in min blogglön och så försöker jag att alltid shoppa smart. Snyggt för liten peng!
Varför gör du inte lite stil tips för dina manliga läsare? Misstänker att jag inte är den enda..!

Varför gör du inte lite stil tips för dina manliga läsare? Misstänker att jag inte är den enda..!
Jag har faktiskt gjort det förut, för länge sedan men helt glömt av det. Killinlägg coming up!

när du är med dina kompisar eller på resande fot tänker du då liksom att du vill ta med dig din kamera för att visa bloggläsarna? eller hur tänker du?
Ja, eller, det är klart jag hade fotat ändå men jag fotar ju 1000 gånger mer pga bloggen!

Kan du inte berätta tre saker som vi inte vet om dig?
Självklart! Jag tycker inte om kolsyra, jag har stor benknöl mellan ögonbrynen som syns när jag blir arg och jag är otroligt ovig. Når inte mina egna fötter (knappt mina knän) med raka ben.

Varför skriver du bara engelsk text på vissa av inläggen?
För att ibland har jag så bråttom när jag bloggar att jag helt enkelt inte hinner! Haha. Eller när det är för långa inlägg att översätta.

Hur många barn vill du ha?
2 eller 3. Vill själv ha 2 barn men jag vet att jag alltid velat ha ett till syskon, så vi får se!

Vad läste du för språk på högstadiet?
Spanska, och det är det absolut värsta jag vet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!