CHICAGO

I samband med frågestunden fick jag en fråga om jag inte kunde skriva ett kort inlägg om min resa till Chicago. Varför jag var där, vad jag gjorde, med vem och så och självklart kan jag det!

Jag var i Chicago i våras med min morbor/gudfar Christer som jag även fick resan av i 18-årspresent. Han är pilot och skulle ner dit för ett tvådygnsstopp och då fick jag följa med. Som ni säkert förstår så var det otroligt mycket att göra på väldigt lite tid då vi bara hade två dygn men vi hann med en hel del iallafall! Det var mestadels shopping men även Hancocktower, Millenium Park och en långpromenad emellan de otroligt höga skysraporna. Det var en otroligt häftig resa ifrån början till slut. Åkte med Christer i cockpit, bodde på ett superfint hotell med världens bästa läge, upptäckte all otrolig shopping, åt supergod mat och på det så var det så himla fina miljöer. Chicago är verkligen en stad jag rekomenderar, den kändes väldigt orörd och lugn om man jämför med New York. Här får ni en liten bildbomb!

Someone wondered about my trip to Chicago this spring! The trip was a birthdaypresent from my uncle and I had such a good time! Chicago is a city that I recommend very much. Incredibly beautiful, great shopping and exciting attractions! Untouched and quiet in comparison to New York. Here is some pics!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åkte ni ett passegerarflygplan som typ sas,ryanair, eller körde han ett litet flygplan? 🙂

  Thilda 2011-09-11 17:36:45
  Svara
 • Vart kommer den snygga väskan på tredje sista bilden ifrån??
  Den där du o christer står på ett tomt torg?

  Ellie 2011-09-09 19:10:41
  Svara
 • härliga bilder=)

  sabina 2011-09-08 18:20:24 http://sabinamalmberg.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!