ANSWERS PART 2

Vad vill du göra efter du tagit studenten? Vill du läsa vidare och isåfall till vad?
Gud, jag är så splittrad när det kommer till det där. Jag har ju alltid sagt att jag ska plugga vidare på juristlinjen, punkt slut. Men nu är det så himla mycket annat jag vill göra. Åka till USA som Au Pair, plugga i London, resa, koncentrera mig helhjärtat på bloggen (förutsatt att den fortfarande går bra) eller försöka ta mig in i hela modebranchen igenom att jobba mig uppåt. Plugga vidare känns som att det inte är för mig längre, jag jobbar mig hellre upp i en kreativ bransch än pluggar mig upp till något där jag ska sitta på ett kontor med mina kunskaper sedan.

Vad tänker du när du har varken ork eller motivation till att plugga men verkligen måååååste?
Då tänker jag att jag aldrig kommer ångra att jag gjorde det, utan snarare att jag kommer ångra mig rejält om jag inte gör det!

har du någon kille på gång?
Jag har valt att inte ta med sådant i bloggen längre av den enkla andledningen att ni blir så himla upprörda när en ”på g-kille” försvinner ur bilden och det inte blir något, haha. Gjort misstaget för många gånger 😉

Vad fotar du dina FANTASTISKA bilder med ?
Nikon D40 och Canon G12!

Varför har du vissa inlägg där du även skrivit på engelska? Skriver du det själv eller Google translate?
Jag har översättning för de utländska läsarna så att de också ska förstå! Och jag skriver det alltid själv, blir helgalet med Google translate!

Vilken är favorit chokladen av alla ”Marabou”?
Digestive, den är oslagbar!

läser du fokis,kenzas,tyras bloggar? ”kända bloggar”?
Faktiskt inte en enda. Jag håller mig till de ”renodlade” modebloggarna!

Favorit plagget i din garderob nu?
Min stickade tröja ifrån BikBok är en favorit!

vad ska man ha för vinterjacka i år? vad satsar du på? jag hatar vinterjackor, fula och stora, har du något tips?
Jag har svarat på denna fråga en massa gånger förut och svaret kommer bli lika tråkigt den här gången! Det absolut värsta jag vet är att frysa så på vintern har jag en så stor jacka det bara går och håller mig varm, skiter fullständigt i hur jag ser ut! Haha. I vinter kommer jag ha den ifrån Nelly som jag hade förra året.

hej fanny !jag har precis råkat ha sönder min ”skol väska”. och jag behöver en ny som är ganska stor och rymlig. men hittar iingen…! har du några tips på bra afärer där man hittar snygga väskor? kram
En riktigt favorit hos mig när det kommer till billigare väskor är Accent, men även H&M brukar ha några riktiga godbitar!

Marknad eller affär i London som du rekommenderar?
Ni ska få ALLT i en stor guide här i bloggen med bilder, beskrivningar och allt så fort jag kommer hem 🙂

Vad har ni planerat att göra i London?
Eftersom att vi redan gjort alla ”turistgrejer” flera gånger så blir det galet mycket shopping. Precis som vi vill ha det med andra ord! Och sedan självklart en massa trevliga restauranger och mysiga fik!

Vart ska din klass ha sin studentskiva? kram!
Vi ska ha den på Rose!

Känner du stor press för allt det här med att ha perfekta pojkvännen, ha gjort allt i rätt tid osv- eller struntar du fullständigt i det?
Det finns inga ”rätt tider” tycker jag då alla är så himla olika, och när det kommer till den perfekta pojkvännen så tycker jag självklart att alla ska ha en, men det är bara du som  kan bestämma vad som är perfekt.

Har du kollat något på egen lägenhet och vart vill du helst bo?
Nae det dröjer nog ett bra tag tills jag flyttar så jag har inte tittat seriöst men självklart har jag kikat lite. Drömlägenheten ligger i Vasastaden!

Vad använder du för smink?
Foundation, löspuder, solpuder, rouge, concealer, ögonbrynsskuggor och mascara! Ska skriva ett inlägg om exakt vilka produkter senare.

Vad för armband/halsband gillar du ?
Just nu är jag helt inne på stela armband och stora, maffiga halsband.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Ang London guiden så undrar jag om du ändå skulle kunna skriva någon väldigt kort tips på affär, shoppinggalleria eller liknande även innan du åker? Jag ska nämligen också dit och jag tror det är samtidigt som du åker, så det vore tråkigt om jag inte kan ta del av något av dina roliga tips! Kram!

    emilia 2011-09-08 14:54:02 http://emiliasofiia.blogg.se
    Svara
  • Hej! Jag undrar hur lång tid du behövde äta b-vitamin tills du märkte att hyn blev bättre. Tacksam för svar! Och tack för en underbar blogg 😀

    Lovisa 2011-09-07 23:17:53
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!