WARM NECK COLD LEGSIdag åker halsduken på för första gången i höst! Dock i kombination med bara ben så kan väl inte riktigt säga att första riktiga höstdagen är här än. Nu ska jag till skolan och skriva två prov och ha en lektion och sedan ska jag komma hem och njuta av livet för ikväll finns det inget att plugga till! Kommer lägga upp den första delen av svaren ikväll förresten, så håll utkik! Nej, nu måste jag fota outfiten om jag ska hinna, men ha en supertisdag!

Today I put on my scarf for the first time this fall. But, in combination with bare legs so I can not say that autumn is here quite yet. Now I’m off to school but I’ll post the first questions and answers when I get home! Have a great Tuesday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jag har införskaffat två likadana ponchos som du har! Jag tycker det är riktigt fiffigt att man kan använda de som en halsduk också. Men jag vet inte riktigt hur jag ska få till en bra halsduk av den. Har du lust att visa i ett inlägg hur du virar den på ett snyggt sätt?

  felicia 2011-09-06 22:25:03
  Svara
 • Du är så galet söt!

  ella 2011-09-06 17:36:49
  Svara
 • använde också halsduk för första gången denna höst =)

  sabina 2011-09-06 15:43:28 http://sabinamalmberg.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!