ANSWERS PART 1

vad kan man matcha ett par svarta skinnshorts med nu på hösten?
Precis allt! Så länge du har strumpbyxor under så att du inte fryser ihjäl är det det ultimata höstplagget. Koftor, tröjor, linnen, skjortor, jackor…

höstens måste?
En smaragdgrön och en silvermetallictopp!

hej fanny! jag ska till thailand i jul och jag undrar vad shoppingpriserna är där ungefär. alltså vad får man betala för en tröja eller smycken till exempel?  kram kram!
Det beror för det första väldigt mycket på vad du åker. Ju mer turister, ju dyrare. När vi var i Thailand för kanske 12 år sedan kunde man ge 10 kr för en tröja efter en helt okej snäll prutning men idag har det kommit så himla många ”oerfarna” turister som ”skämt bort” Thailändarna med alldeles för höga priser då de inte vet hur lite de egentligen är värt (de köper in allt för typ 1 kr) så nu har priserna nästan blivit så pass höga så att det känns ovärt. Tyvärr. Men detta är endast på de värsta ställerna, typ Phuket.

Hej Fanny! jag bor just nu i jönköping men ska flytta till stockholm om något åt och börja gymansiet där. jag funderar såklart på jensens, vad tycker du? är det ett gymnasium du rekommenderar? jag diggar det du gör, grymt inspirerande blogg också! kram på dig!
Tack! Självklart rekomenderar jag Jensen, tycker att det är en superskola och har inte ångrat en sekund att jag valde det. Underbara halvdagar, lunch på bra restauranger och bra läge i stan!

hejsan Fanny!hur får du din hy så fräsch?
Hejsan! Jag är noga med att tvätta den varje kväll och äter b-vitamin. Sedan hjälper mina p-piller faktiskt jättemycket också då min hy alltid brukade vara okej tills jag fick mens, då fick jag så mycket skit i ansiktet och så precis när det hann försvinna så var det dags igen. Nu när jag äter mina p-piller så får jag inte mens och slipper alltså det!

Vilken färg har du på dina naglar i höst?
Klarrött, mörkrött och silver.

.vad tycker du är det viktigatse att packa med på en sol och badresa?
Snygg solhatt, strandklänning, solstift för läpparna och aloe vera!

Hur delar du upp plugget, bloggningen efter skoltid ? Kram
Jag brukar förbereda inlägg i förtid när jag vet att det kommer någon dag med dömycket plugg, annars brukar det märkas på bloggningen då plugget alltid måste gå först, men jag brukar passa på att blogga i mina ”pluggpauser”. Fullt upp med andra ord, haha.

hur gör man om någon sårat en, men man älskar varandra så mycket att man inte kan säga hejdå?
Man funderar på om man kan släppa det personen gjort för att såra en. Kan man det så släpper man det, går vidare och är glad. Kan man det inte så får man säga Hejdå hur ont det än gör för om man inte kan släppa det så kommer det alltid vara där emellan och tära på relationen och det kommer ta död på den tillslut ändå. Tro mig, I know.

Om jag har några hundralappar över, som jag lixom vill unna mig själv och köpa något fint med. Vad skulle du köpa då?
Då skulle jag köpa något som kanske inte är så användbart men som är ruskigt snyggt! Alltså något man bara älskar och gärna vill ha hängandes på väggen men som kanske inte funkar i 10 olika kombinationer!

Hej! Jag undrar bara vad som hände med din träning? Du skriver aldrig om att du gör det, så jag undrar om du gör nåt speciellt för att hålla igång? Fin blogg, kraam
Nej jag har inte tränat på hela sommaren. Jag har inte ens spelat golf på heeela sommaren! Har varit svårt med västkusten och allt annat flängande men nu har jag börjat igen! Har tröttnat rejält på gymmet så det är mest yoga och powerwalks.

Hej Fanny! jag skulle vilja ha tips på hur man bäst pluggar till ett matteprov. Jag har jätteproblem med det, det går ju liksom inte att läsa in som man kan till andra ämnen. Snälla svara
Jag brukar räkna alla de talen i kapitlet som provet är på tills jag klarat alla och eventuellt papper och läxor man fått tidigare. Klart!

När tror du att du kommer flytta hemifrån?
Så fort jag har råd! Vill inte flytta hemifrån för att jag kommer bo ifrån mina föräldrar (vilket troligtvis är undergången för min blogg, haha) men jag har en såå stor längtan efter att bo i stan. Stockholms innerstad är det härligaste som finns!

Har du någon hemlig dröm som du vill uppnå som vi kan få ta del av?
Jag har en väldigt simpel dröm som jag tror att jag inte är speciellt ensam om. Min dröm är att träffa min drömkille, få en underbar, söt liten bebis och bo i en galet snygg, stor lägenhet i stan.

Hej!  Skulle inte du kunna visa hur din plånbok ser ut?  Är väldigt nyfiken!
Just nu har jag en svart ifrån Primark (på bilden nedan) då min fina, blommiga sommarplånbok blev stulen på Zakynthos men det är dags att köpa en ny så det blir nog i London!

Hur gammal var du när du börja blogga? och hur många besökare hade du varje dag då?:)
Jag var 15 år när jag började blogga (jisses, haha) och den första månaden hade jag väl runt 50 läsare och gick över 100 efter två månader när jag var i Stockholm faktiskt. Innan jag visste att jag skulle flytta hit!

vart i gbg va du i sommras?
Precis utanför Ytterby och Kärna bredvid Marstand!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh ska du till London? När då? 🙂 Älskar London! Och Stockholm med för den delen…

  Sara 2011-09-07 20:51:56 http://whenitcomesto.blogg.se
  Svara
 • Åååh ja tycker de e så roligt att läsa din blogg!! Du är bäst Fanny! 🙂

  Maja 2011-09-07 14:04:17
  Svara
 • Vilka p-piller äter du? Vilka biverkningar har du märkt av? Tacksam för svar 🙂

  Elin 2011-09-07 09:49:47
  Svara
 • hej du skrev att du äter p-piller och att du inte får din mens, det är väl inte så vanligt? jag äter det och min mens är sen nu så jag börjar fundera över allt, svara gärna på det för är lite orolig över det :/ kram och tack iför hand!

  thilda 2011-09-07 07:34:35
  Svara
 • Neeej, jag missade frågestunden. Men du kanske kan ta denna fråga som dagens fråga eller något. Vad ska man ha på sej på skolfoto, går i nian o jag vill sticka ut men ändå inte, något enkelt men ändå snyggt. Vad skulle du välja arr ha på dej om du gick sista året i grundskola och så kan du väl slänga in en bild från ditt skolfoto i nian, tack i förhand o superbra blogg! 🙂

  saga 2011-09-06 22:00:56 http://sagaeklund.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!