SUNNY GARDEN

Godmorgon! Jag började dagen med en timmes yogapass, kände att det var en bra början på ”mitt nya liv” som börjar idag, haha. Nu ska jag börja göra mig i ordning inför dagens lektioner som är UF och Affärsjuridik. Inte allt för tungt men blir desto tyngre med plugg inför två prov ikväll. Här får ni lite måndagsenergi av mig i form av en låt. Jag tror att jag lagt upp den förut men den är så bra så den är värd att läggas upp igen!

Rythm Of Love – Plain White T’s

Good morning! I started the day with a hour of yoga. I felt like it was a good start of ”my new life” that begins today, haha​​. Here is a little mondayenergy for you in the form of a song. I think I posted it before but it is so good that it deserves to be up again!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hej fanny!
  i love your shorts but i can’t find them at he onlineshop 🙁
  would you send me a articelnumber or something?that would be awesome-please please help me.
  love from austria <3

  Julia 2011-09-09 20:21:45
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   I’m sorry but I think they are all sold out :/ They have been really, really popular! But I know that there is a pair of shorts that looks like them at romwe.com! 🙂

   Fanny 2011-09-10 12:55:36
   Svara
 • Funderar så på att klippa av mitt långa hår, har ungefär som dig – lite kortare kanske. Men gud vad jag är trött på det. Det bara hänger och jag har liksom varken tid eller ork att planera hur håret ska se ut varje dag. Det blir en toffs – hur ball är det? Nä med kort hår räcker det med att föna & så är det fix’d. Ha en fin dag fanny:)

  Sofia 2011-09-05 10:27:32 http://www.ssophiia.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!