SOMEDAY WE'LL KNOW


”Godmorgon” mina fina! Hur mår ni idag? Jag mår bra men är förbaskat trött även fast det blev den längsta sovmorgonen på länge men det blev en senare natt än vanligt igår. Idag ska jag ha en ”Fannydag” och det ska bli så hiiiimla skönt. Förplugga lite inför veckans prov, lägga ner en massa tid på bloggen och så någon mysig film och Ben & Jerry’s ikväll. Imorgon börjar jag mitt ”nya liv” (hur många säger inte det egentligen? haha). Men jag måste verkligen sluta trycka i mig så mycket skit som jag gör. Så det blir bara till att njuta idag!

”Good morning” my lovely! How are you today? I feel good but I’m very tired even though I slept until now but it was a later night than usual yesterday. Today I have a ”Fannyday” and it will be soooo nice. Study a bit before this week’s tests, spend a lot of time on the blog and a movie and Ben & Jerry’s tonight.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fina bilder!

  jenny 2011-09-21 12:16:33 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Snyggt! (:

  My Fransson 2011-09-04 23:41:42 http://myyfransson.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Jag vill börja med att säga att du har en super bra och en super insirerande blogg men nu till min fråga, kanske dagens? När du säger att du äter mycket skit, vad menar du då och hur ofta gör du det? En till två gånger i veckan? Jag tycker verkligen inte att det syns på din kropp! Kram

  Evelins 2011-09-04 21:49:21
  Svara
 • hej! du skrev förut om att du hade kollat på serien lying games på nätet, på vilken sida kollade du? Kostade det nå pengar eller var det gratis?
  Dagens fråga kanske?

  ebba 2011-09-04 14:22:49
  Svara
 • snygga pics!

  ida 2011-09-04 13:17:08 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!