IDÉTIMMAR

Nu har jag suttit i tre timmar med tidningar, dator och inpirationsbok, tittat ut över vattnet och bara tryckt ur mig bloggidéer och fått ner allt på papper. Jag brukar göra så ibland när jag känner att det börjar bli lite grått och trist här i bloggen så nu har jag en ny grund att stå på och välja ifrån!

For three hours I have been sitting with magazines, my computer and inspirationbook. I looked out over the water and came up with new blog ideas, and got it all down on paper. I usually do that when I feel it’s getting a bit gray and boring here in my blog so now I have a new basis to stand on and choose from!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • hej! kan inte du lägga upp en video från när du sjöng på bröllopet?

    linnéa 2011-09-03 13:09:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!