DAGENS FRÅGA

Hejsan! Jag undrar, saknar du aldrig ditt långa hår? Har nu någon gång ångrat att du klippte av det ifrån början?

Svar: När jag tittar tillbaka på gamla bilder som de nedan så kan jag tänka ”Åh vad fint mitt hår var!” och så, men jag har inte en enda gång ångrat att jag klippte av det. Som jag sa då så vad det så jäkla långt så att det inte gick att borsta, fixa eller något. Det bara hängde där och blev trassligt. Idag behöver jag bara tvätta det för att det ska se ut som jag vill och sedan ligga så hela dagen, så himla skönt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh, nu gjorde du mig ännu mer sugen på att klippa av hela skiten, hja! Har typ exakt så som du hade innan .. Funderar på att klippa rakt av i axelhöjd .. Vågar jag? (:

  Pouline 2011-09-03 21:30:30
  Svara
  • Svar på Poulines kommentar.

   Om du tycker att det är jobbigt kommer du inte ångra dig! Troligtvis kommer du känna att du ångrar dig första veckan för att det tar ett litet tag att vänja sig, men sedan älskar man det! 🙂

   Fanny 2011-09-04 12:51:46
   Svara
 • kan du inte göra ett inlägg om snygga höst/vinter skor?

  bianca 2011-09-03 21:12:15 http://biancafransson.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!