Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! Hur matchar du klänningar på hösten/vintern?

Svar: Hejsan! Jag börjar med att lägga undan de ”somriga” (blommiga, vita, rosa, osv) och sorterar ut de enkla, mörkare. Sedan slänger jag på mig ett par strumpbyxor, antingen svarta nylon eller grå stickade beroende på vad jag känner för eller vad som passar bäst (under kallaste vintern har jag ett par hudfärgade under de andra för att hålla värmen) och sedan slänger jag på mig ett par vinterboots. Gärna med klack då det ger benen ett lyft men platta fungerar också bra 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Fanny (:
  har en fråga, vad tycker du om långkläningar nu i höst eller i vinter ?
  hur ska man matcha dom bäst med smycken skor väskor halsdukar?
  vad ska man ha över osv .. ja du förstår ?
  Vet inte riktigt om jag kan ha på mig min långkläning till skolan då de både regnar och e lite små kallt här…?

  Kraam (:

  Carolina Carlson 2011-08-30 22:23:51 http://carolinacarlson.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!