DE 7 VIKTIGASTE HÖSTTRENDERNA

Nu har jag efter önskemål av er dragit ihop de 7 viktigaste (enligt mig) trenderna i höst. Jag har tre bildförslag, en liten beskrivning, hur man lättast kan följa trenden för de som inte vågar allt ultimat och sedan hur man följer den absolut snyggast (åter igen, enligt mig). Enjoy!

I’ve pulled together a post with (in my opinion) the 7 most important trends this fall. Enjoy!

FÄRG/COLOR
Som alltid så står de starka färgerna på trendkartan. I höst är det mycket inne på kritvitt, senapsgult, grönt, mörkare turkos, orange och beige/kamel.
Så följer du det lättast: En enfärgad topp eller klänning
Så följer du det snyggast: En enfärgad jacka/kappa.

GUBBTRENDEN/MASCULINE TREND
Ingen har väl missat gubbtrenden/maskulina trenden som kommer i höst? Stort, grova tyger, breda axlar och raka modeller. Personligen så älskar jag den här trenden, men kommer nog blanda in lite feminint som klackar eller en riktigt snygg handväska.
Så följer du den lättast: En oversizekavaj
Så följer du den snyggast: Gubbyxor

MINIMALISTISKT/MINIMALIST
Alla har väl någon gång hört ”Less is more” och ja, i höst gäller de tre orden stenhårt. Ta hjälp av enkla och ”rena” smycken så som halsringar, stela armband och enkla ringar och klä dig i enkla basplagg, inte mer än en sak som sticker ut, max.
Så följer du det lättast: En enfärgad enkel klänning och ett par svarta skor
Så följer du det snyggast: Endast basplagg (svarta och vita) och stela smycken

METALLIC
Något som synts på fler än en eller två visningar inför hösten är de metallicfärgade tygerna. Syntes redan inför våren men nu i höst kommer det en våg med en massa metallic, och visst älskar vi det?! Både silver, guld och färger är helt rätt men min personliga favorit är silver. Matcha till enkela plagg och låt metallicplagget stå själv i centrum!
Så följer du det lättast: Metallicfärgade naglar
Så följer du det snyggast: Metallicfärgad topp

PONCHO
Ponchon håller att slänga på i höst igen! Rolig att slänga över axlarna istället för en jacka eller över skinnjackan när det blir kallare. Ni kan få tag på snygga budgetvarianter hos Åhléns, Lindex och H&M!
Så följer du det lättast: En vanlig, svart
Så följer du det snyggast: En rutig, färgad, lite indianinspirerad

REPTILMÖNSTER/REPTILEPATTERN
Förra hösten var det djurmönstrat som leopardmönster överallt men i höst syns istället reptilmönstret. Jag tycker att det är riktigt snyggt så länge det håller sig till neutrala färger som svart, vitt och beige men när det blir i kombination i starka färger är det ingen hit.
Så följer du det lättast: Väska eller skor
Så följer du det snyggast: Skinnjacka

SKINN/LEATHER
Skinn är visserligen alltid med på kartan men på något sätt verkar det blir mer och mer inne för varje säsong. Tror de flesta av er redan vet hur mycket jag älskar skinn i alla former. Perfekt till både vardags och fest!
Så följer du det lättast: Skinnjacka
Så följer du det snyggast: Skinnbyxor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Riktigt bra inlägg! Många tummar upp!

  Dom kallar mig Nena 2011-08-30 18:02:29 http://www.DeaziD.se
  Svara
 • Hej, jag Har en styling-fråga:

  Vecka 26 så Valde du en grön klänning från Weekday på Veckans plagg (kan inte länka då jag skriver på iPhonen just nu..). Jag äger den klänningen, och den har använts väl under sommaren, men har du något tips på hur jag kan bära den på hösten? Den är ju väldigt tunn och så..

  Linn 2011-08-29 00:19:30
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Om jag vore du skulle jag ha den med något knutet i midjan (vet inte om det kom något slags skärp med), ett par tjocka strumpbyxor och höstklackar. Sedan får du klä på dig bäst du kan med värmande basplagg under men som helst inte syns! Ett tips är ett par hudfärgade strumpbyxor under de svarta/gråa!

   Fanny 2011-08-29 07:41:42
   Svara
 • Riktigt bra Fanny!

  jenny 2011-08-28 22:45:17 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Kul och bra inlägg!

  Elin 2011-08-28 21:38:41 http://hedberg-elin.blogspot.com/
  Svara
 • taack kan du skriva vad du machar skinnbyxor till o tips på skinnjackor
  Kul o läsa när du skriver om mode 😛 bra skrivet

  anna 2011-08-28 21:18:28
  Svara
 • Ett mycket trevligt inlägg med enkla konkreta tips och det gillas starkt! (som vanligt) bra jobbat fanny (:

  Sanna 2011-08-28 21:03:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!