WALK THE LINE


Godmorgon Finisar! Förlåt för att det inte blev någon bloggning igår  men det var mer att göra här än vad jag hade räknat med. Övningar, förberedelser och planering. Nu ska jag upp till platsen där vigseln ska hållas för soundcheck (jag ska sjunga i vigseln, jag är galet nervös) och sedan ska vi fixa Hanna (bruden) och sedan mig själv! Vigseln är klockan 4 så det börjar bli lite brådis med allt men jag bloggar när jag kan igen! PUSS!

Hello! It was more to do here than I expected, I’m going to sing in the ceremony this afternoon so I have a lot of things to do before that. I’m really nervous! I’ll write again when I have the time. Hugs!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!