DAGENS FRÅGA

Hej Fanny! :) vet att det inte har med detta inlägget att göra, men vad ska du göra som projektarbete? Kram :)

Svar: Hejsan! Jag läser UF (Ung företagsamhet) så då blir det automatiskt mitt projektarbete. Så himla skönt! Nu är jag ju väldigt intresserad utav UF och ser fram emot det jättemycket men annars hade jag nog faktiskt kunnat välja det bara för att inte behöva välja just projektarbete… haha. Panikgrej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Fanny! UF är en jättebra kurs, hade det själv när jag gick handel & Administration för 4 år sen. Man lär sig verkligen allt om hur ett företag funkar, och framförallt att sammarbeta och komma överens. Det var en rolig och lärorik tid och stå på dig om det är nått du vill få igenom. Kontakter är väldigt bra att ha om man vill ha sponsring m.m.
  Lycka till och jag är nyfiken på vad ni kommer tillverka/sälja/tjänst!

  Ha de bra! // Jossan

  Jossan 2011-08-25 15:11:48
  Svara
 • Hej Fanny!
  Tog studenten i våras och var bara tvungen att kommentera detta inlägget på grund av att du nämde UF. Jag läste själv samhälle-ekonomi och hade UF som projeketarbete vilket var hur bra som helst. Hela trean blev så mycket roligare och det kändes inte som det var skolarbete alls. Mitt företag var bäst och vi nådde framgång. Var uppe i Stockholm faktiskt eftersom vi tog oss vidare till SM efter regionkvalificieringen i Skåne vilket var superkul. Vi vann bästa vara i hela Skåne och en resa till Huvudstaden där vi gick på SM och skakade hand med Prins Daniel som invigde tävlingen. Med detta vill jag bara säga att ta vara på den kursen och gör något av den, för sen när vi tog studenten fick vi dela lika på pengarna vilket var ett par tusen var, en bra bonus på skolarbete!

  Mikaela 2011-08-25 13:33:12
  Svara
 • ja men man lär ju ha en ide gällande uf också…. inte så lätt de heller. vad blir de för uF?

  anna 2011-08-25 13:24:23
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!