LOOK-A-LIKETÄVLING

Enda sedan jag sist hade en sån här tävling förra året så har jag fått önskemål om en ny så nu är det väl dags då! Tävlingen fungerar som en outfittävling, bara det att er outfit ska vara så lik en (valfri) utav mina outfits som möjligt. Skicka in era bidrag till [email protected] tillsammans med ert namn och er bloggadress så drar jag ut några finalister sen! Kör!

Två andra punkter:

1. Ni som sagt att ni inte fått svar på mailen, jag ligger efter på den fronten och har inte hunnit med på ett par dagar men ikväll ska jag ta tag i inkorgen.
2. Just nu får ni 15% rabatt om ni anger rabattkoden FANNYSTAAF när ni handlar hos http://jhshop.se/, det gäller till och med 7/9!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!