DAGENS FRÅGA

Jag hoppas att du kan ta denna fråga framför. Vem i din familj står dig närmast? Och hur kommer det sig? Kramar & tack för en bra blogg!

Svar: Det måste väl vara Mamma! Hur det kommer sig… ja. Vi är tjejerna i familjen och så gör vi mycket tillsammans. Hon är väldigt delaktig i min blogg även fast det kanske inte syns så mycket men hon hjälper mig med idéer, hon tar alla outfitbilder på mig och ibland när jag missar ”bloggtänket” påminner hon mig. Vi pratar även om det mesta, mina kompisar blir ofta chockade över hur mycket jag berättar för henne men för mig är det naturligt att berätta för henne om problem, konflikter, kärlek och sånt som rör sig i mitt liv för att få hennes syn på saken. Jag ser upp väldigt mycket till min mamma, hon är min förebild! 🙂


Jag älskar den här bilden, hahaha. Söt unge.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Fanny!! Var precis inne på facebook och skulle se om det fanns någon sida man kunde gilla dig på, och då hittade jag dels din privata sida men även någon som låtsades vara du. Tänkte bara så att du vet om det.. Tack för en fin blogg!!

  Julia 2011-08-18 16:52:19
  Svara
 • Ni är riktigt lika! 🙂

  Jag måste bara fråga dig hur du alltid kommer på så bra rubriker? Har du aldrig svårt att komma på rubriker till dina inlägg & isåfall vad tänker du på när du ska komma på en?

  felicia 2011-08-18 15:40:13
  Svara
 • SHIT vad lika ni är ! jättefina 🙂

  sofija arvidsson 2011-08-18 15:14:38 http://sofijaarvidsson.blogg.se
  Svara
 • oj vad lika ni är! 😀

  Sofia 2011-08-18 14:06:07
  Svara
 • Gud vad lika ni är! 🙂

  frida johansson ♥ 2011-08-18 13:57:56 http://friiidisan.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!