DUDELIKE

Jag har helt glömt av att visa er denna som jag fick tag i på BikBok’s rea här om dagen. Endast 80 kr fick jag punga ut för att denna herrmodellsaktiga skjortan skulle bli min. Jag är supernöjd! Det kommer bli en riktigt vardagsfavorit i höst.

Skolan idag gick super. Vi fick vårat schema som var hur bra som helst, kommer knappt gå i skolan känns det som. Jag fick även reda på att jag är ledig imorgon då kurserna som står på schemat inte börjar förän nästa vecka. Lucky me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej fanny! jag undrar bara om du har någon/några favorit platser i falun? kram på dig!

  julia 2011-08-17 18:57:10 http://juliajedeberg.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny! Jag undrar hur du hade matchan blusen jag har länkat? Köpte en liknande på rean i början av sommaren… orörd. Jag vill verkligen använda den, men min hjärna leker med mig! Hjälphjälphjälp

  http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ccollection-p1.html#product_131414

  Lotta 2011-08-17 18:04:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!